Badziewne naklejki
Moderator: Moderator
- czarny1986r
- Stary Wyjadacz

ja chyba ropą to zmywałem i nawet schodziło, ale dokładnie nie pamiętam, zostało mi tylko na tylnym zderzaku...
- Nurek200SX
- Stały gość

Z najklejkami ładniej 
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
-
japoński pocisk
robilem symulacje graficzna i bez naklejek traci elegancki wyglad wiec naklejki zostaja dokleje braki i bedzie git.Ale dzieki za rozne opinie w tej sprawie.Zakladajac temat bylem przekonany o zlikwidowaniu nalepek ...a tu wiele opini i moja zmiana decyzji...dobrze ze jest to forum
Ostatnio zmieniony wt 29 sty, 2013 20:04 przez japoński pocisk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nurek200SX
- Stały gość

Może i drut ale ja mam zrobione dobrą taśmą izolacyjną i jeżdze drugi rok i nic nie odłazi itp a większość czasu samochód stoi na dworze 
...:::200SX S13:::...
-
japoński pocisk
Zrobiłem izolacja i jest OK WSTAWIE NIEBAWEM FOTY JAK SIĘ CIEPLEJ ZROBI...wygląd już ok ale jeszcze walki z silnikiem z wolnymi obrotami ,,, ale to nie ten dział
tak jak obiecałem wstawiam foty z oklejonymi paskami izolacją tam gdzie brakowało
musze jeszcze trochę wyrównać zderzak bo lewa strona troszkę opada
tak jak obiecałem wstawiam foty z oklejonymi paskami izolacją tam gdzie brakowało
musze jeszcze trochę wyrównać zderzak bo lewa strona troszkę opada
Ostatnio zmieniony ndz 17 lut, 2013 16:22 przez japoński pocisk, łącznie zmieniany 5 razy.