Jako że jestem uczniem technikum samochodowego, takowo trzeba coś robić w tym kierunku. Potrzebował bym wykresu mocy i momentu obrotowego dla 200SX (s14a) SR20DET (chyba poprawnie napisałem ). Ponieważ robię wykres trakcyjny a wyżej wymienionego nie mogę znaleźć ( 1 znalazłem ale tak tragiczna jakość że nie da się odczytać ...) Zależy mi tylko na "fabrycznym" wykresie czytaj te 200KM i 265 bodajże Nm
szukam wykresu mocy i momentu obrotowego od 200SX s14a
Moderator: Moderator
Witam wszystkich !
Jestem tutaj nowy i potrzebuję pomocy
.
Jako że jestem uczniem technikum samochodowego, takowo trzeba coś robić w tym kierunku. Potrzebował bym wykresu mocy i momentu obrotowego dla 200SX (s14a) SR20DET (chyba poprawnie napisałem ). Ponieważ robię wykres trakcyjny a wyżej wymienionego nie mogę znaleźć ( 1 znalazłem ale tak tragiczna jakość że nie da się odczytać ...) Zależy mi tylko na "fabrycznym" wykresie czytaj te 200KM i 265 bodajże Nm
- artoor200sx
- Stary Wyjadacz

Ostatnio zmieniony pt 04 sty, 2013 20:43 przez artoor200sx, łącznie zmieniany 1 raz.
...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...
dzieki
znalazłem wykres, i nawet współczynnik Cx. Po bojach udało się również znaleźć na jakiejś angielskiej stronie. Ale za uja nie mogę znaleźć powierzchni czołowej
szło tak dobrze a tylko tego parametru brakuje mi do skończenia kompletowania danych. Prosił bym w miare szybko podać jak ktoś ma dostęp do tej informacji 
Ostatnio zmieniony sob 05 sty, 2013 21:22 przez Vmax96, łącznie zmieniany 1 raz.