Zaspawać i zamalować opcja dosyć droga bo ok. 550zł mnie by to kosztował
Albo po taniości, wyciąć to co zardzewiało, pianką montażową zapchać i nakleja (stickerbomb) na to. I wtedy koszt nie więcej jak 50zł.
Moderator: Moderator
drut jak ch.luki343 pisze:Albo po taniości, wyciąć to co zardzewiało, pianką montażową zapchać i nakleja (stickerbomb) na to. I wtedy koszt nie więcej jak 50zł.
takiego druta jeszcze nie widzialemluki343 pisze:wyciąć to co zardzewiało, pianką montażową zapchać i nakleja (stickerbomb) na to.

Tak jak pisałem za zaspawanie tych dziur na gotowo to 550zł miało by mnie kosztować. A jakby nie patrzeć to nie jest mało za dwie głupie dziury.kolosezw pisze:takiego druta jeszcze nie widzialemluki343 pisze:wyciąć to co zardzewiało, pianką montażową zapchać i nakleja (stickerbomb) na to.
co za problem znalezc kogos kto ma szlifierke i spawarke i zaplacic mu za to? majatku takie cos nie kosztuje. pozniej tylko prysnac to sprayem nawet...
ale zeby stickerbomb na pianke montazowa?

No napisał kolega ze na gotowo czyli bez druciarskiego psikania sprayem całej klapy czy punktowo...Artur1020 pisze:cene ktos chyba ci powiedzial z wycieciem szyby i pomalowaniem calego elementu i ponownym wstawieniem....