Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
- SKYLINE R34
- Stały gość

No to się nadajesz idealnie hehehe

Było s13
Jest s14a
Jest s14a
Witajcie wszyscy Turbokillersi 
Pawel jestem. Fan JDM, choc Nissana zadnego nie mialem (tata mial na poczatku lat 90' sedana Bluebird) a ja mam wielki zamiar zakupic S14
Mam nadzieje wiele sie dowiedziec od was wszystkich i z gory dziekuje
za kazda mila odpowiedz i pomoc
Zaloze temat w odpowiednim miejscu i poczytam tez
forum z kazdej strony
Pawel jestem. Fan JDM, choc Nissana zadnego nie mialem (tata mial na poczatku lat 90' sedana Bluebird) a ja mam wielki zamiar zakupic S14
Mam nadzieje wiele sie dowiedziec od was wszystkich i z gory dziekuje
za kazda mila odpowiedz i pomoc
forum z kazdej strony
Ostatnio zmieniony śr 29 sie, 2012 04:46 przez PABLITO, łącznie zmieniany 4 razy.
JDM
Też się przywitam,
rejestrowałem się kiedyś i chciałem kupić s13, ale postawiłem na e30 z m50b25. I szukam silnika teraz bo poprzedni nie wytrzymał
rejestrowałem się kiedyś i chciałem kupić s13, ale postawiłem na e30 z m50b25. I szukam silnika teraz bo poprzedni nie wytrzymał
Cześć, mam na imię Kamil i jestem z Gliwic. W czerwcu dołączyłem do grona właścicieli s13. Obecnie buduję auto w specyfikacji street/drift w spincars. Zdjęcia z budowy: https://plus.google.com/u/0/photos/1167 ... 7404582577
Miałem zmienić tylko silnik i upalać, a skończyło się na tym, że teraz spawamy budę.. Co tu dużo mówić, choroba dotknęła i mnie.
Pozdrawiam.
Miałem zmienić tylko silnik i upalać, a skończyło się na tym, że teraz spawamy budę.. Co tu dużo mówić, choroba dotknęła i mnie.
- borimichal
- -#Moderator

Pierwszy post i juz gafaParysiak pisze:Czesc Nazywam sie KamilI jestem szczesliwym posiadaczem Nissana 200sx s13 i BMW E36 328i:)
Jestes raczej szcesliwym posiadaczem nissana 200sx s13 i nieszczesliwym posiadaczem bmw e36 328i
Witamy nowych userów
duzo zdrowia zyczymy
Ostatnio zmieniony ndz 16 wrz, 2012 18:10 przez borimichal, łącznie zmieniany 1 raz.
noo będziesz miał ciężko tutaj w takim razieParysiak pisze:....jestem ... posiadaczem ... BMW E36 328i
a tak serio to witamy serdecznie i zapraszamy do czytania
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...