Napotkane 200SXy
Moderator: Moderator
w tamtym roku też był 200sx na FZI blachach tyle, że s13 czarne błyszczące się strasznie 
Poszukuję...
Też byłem też go widziałęm:) na bocznej tylnej szybie od kierowcy napis nissantech ;p
Części mechaniczne SR20DET + osprzęt...
kontakt: 783693864
kontakt: 783693864
kilka godzin temu s14a i sky chłopaków z krk, jakieś s13 z 2jz-gte z zielonymi pokrywami zaworów, inne s 14a i kilka sky i s13.. i nawet r32gtr... na bemowie oczywiście 
nikogo z forum nie mogłem rozpoznać..
nikogo z forum nie mogłem rozpoznać..
S13 wiśniowe dziś przed 7 na garbarach rej. PWA
Dzisiaj - S13 czerwone gustowne z lampami kouki w Gliwicach przy energopomiarze.
To chyba był ten
http://www.youtube.com/watch?v=OY7SUhHXJ9Y
Wczoraj - W Poznaniu jakieś s13, s14, s15, r33, r34, z32. Ale najbardziej spodobał mi się R33 (chyba) GTR'em, który latał po 2-pasmówce pod torem
To chyba był ten
Wczoraj - W Poznaniu jakieś s13, s14, s15, r33, r34, z32. Ale najbardziej spodobał mi się R33 (chyba) GTR'em, który latał po 2-pasmówce pod torem
'Nigdy nie jest źle, ale zawsze może być lepiej' ;]
Nie żartuj Zipp że RedBoost wrócił na stare śmieci do rodziców :O
Chyba jadę na miasto go namierzyć, zawsze chciałem to ustrojstwo z bliska oblookać
Chyba jadę na miasto go namierzyć, zawsze chciałem to ustrojstwo z bliska oblookać
No chyba tak. Tymbardziej, że blachy juz PL były. Całkiem fajne blachy 
'Nigdy nie jest źle, ale zawsze może być lepiej' ;]
- Nurek200SX
- Stały gość

Szczecin, Legnicka dziś koło 19 czarne S13 na ZPL.
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
czerwony 200sx z tylu z lampami kouki na przeciwko korony we wro.

Skoczów, godzina coś koło 10:00. Czarny 200sx s13 stał sobie pod blokiem obok Delfina.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw 26 kwie, 2012 15:20 przez nismo33, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcinrat1
- -#Klubowicz

- Kontakt:
to ja to jaDawid3017 pisze:S13 wiśniowe dziś przed 7 na garbarach rej. PWA
Wczoraj w Skoczowie jadące w kierunku Międzyświecia PS13 koło godziny 20. I znów czarne s13 na ul.Podleśnej.
Macham wam <mach mach>
Macham wam <mach mach>
Koronowo niedaleko Bydgoszczy 16 45 biały piekny 300zx rej CB
To mojego brata sztrucelkolosezw pisze:a ja ostatnio czesto widze biala nyske na czerwonych kolach we wro, dzis rano na trzebnickiej
A dzisiaj czarna na złotych ...wrocek na krakowskiej.
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo