Napotkane 200SXy
Moderator: Moderator
- Nurek200SX
- Stały gość

Chłopaki stali na samym wjeździe na płytę lotniska. Nie driftowali nie ścigali się tylko sobie od tak kółeczka kręcili.Saqu pisze:a na zlocie w kluczewie 1 kwietnia żadnego sx'a nie widziałem, chyba że jakiegoś przegapiłemNurek200SX pisze:1.04.2012 Kluczewo (Stargard Szczeciński) Żółtoczarne S13.
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
A tak pytam OOOO
Nie no bo fajnie wiedziec ze nie jestem osamotniony ze swoja nyskom na wrc
Pozdro
- Marcinrat1
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Tez dopiero na to zwrocilem uwage 
W Bruce Wszechmogący jest też scena gdzie śmiga 240sx
Zaraz przed tym, gdy unosi dziewczynie sukienkę 
Niebieska S13, blacha zaczynająca się na LUB pod Aldikiem na Braci Wieniawskich o 16.27, pozdrawiam 

Przyszły właściciel 200sx'a
a ja ostatnio czesto widze biala nyske na czerwonych kolach we wro, dzis rano na trzebnickiej

Dokładnie to granatowe ale słońce tak padało że wyglądał jak niebieski. Mój błąd
Czyli granatowy mówiąc wprost. 

Przyszły właściciel 200sx'a
- Marcinrat1
- -#Klubowicz

- Kontakt:
hamburg s14 i s13 obydwa czarne 
dzis ok. 10 trasa Toruń -Łysomice, fioletowe s14a
Ostatnio zmieniony sob 21 kwie, 2012 15:54 przez kaszub, łącznie zmieniany 1 raz.
... no mazna po wierzchy wysmarowac i tak sie wezre... GOSCIU mial racje jestem niedoro-zwojem...
ja pier..le jak ja pisze kaszub naucz mnie w koncu czytac bo to wicha co ja wyczyniam
ca18det JDM stage 2, PRESTIŻ garage
ja pier..le jak ja pisze kaszub naucz mnie w koncu czytac bo to wicha co ja wyczyniam
ca18det JDM stage 2, PRESTIŻ garage
przyznawac sie ktory byl w rothenburgu?

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen