domino pisze:nikt sie nie denerwuje... tylko nie jest to miłe jak sie widzi jak pluje sie na druga osobe.
neo moze wysmiewac sie z produktow scotera a to co zrobil swiadczy tylko o nim
Czy ja się wyśmiewam z czyjś produktów? Nie.
Czy ja kogoś oplułem? Nie. (ja się tak czuje... ale spoko)
Co ja takiego zrobiłem? Bo naprawdę nie rozumiem. Możesz mi domino na pw napisać.
Acta? To 90% allegro poszło by do pierdla... jak widać nie tylko ja sprzedaje takie produkty, nie ja pierwszy, nie ostatni.
scooter pisze:Neo zachowujesz się jak dziecko
mam tu ludziom napisać o poduszkach do Twoich zestawów na poliuretanie ?? zastanów się
a zegary mam wyrwane przez złodziei może jakbyś zaglądał do innych działów niż Sprzedam to byś wiedział.
Scooter ale o jakich poduszkach mówisz z poliuretanu? O tym że pisałem do Ciebie z prośbą o wykonanie takowych kilkunastu sztuk? I co w tym dziwnego? Odmówiłeś bo jak się dowiedziałem w tamtym momencie powiedziałeś że niedługo będziesz miał łapy z poduszkami - powiedziałem spoko i szukałem kogo innego. Co jest w tym dziwnego?
Wiem że miałeś włamanie ale ja mówię o pochodzeniu zegarów, z tym wchodzeniem w jeden temat sprzedam to też pojechanie po mnie bo akurat nie jest to prawdą... jesteś adminem - możesz to sprawdzić.
scooter pisze:Ale tak mam AG ale to jest AG a nie kopia Defi
Tak to prawda.