koszulki z nadrukiem
Moderator: Moderator
zostaly jakies moze sztuki ???
bybs
A co chcesz taka na której pani ma ciote czerwoną na co strzałka wskazuje?
A co chcesz taka na której pani ma ciote czerwoną na co strzałka wskazuje?
Ostatnio zmieniony wt 13 mar, 2012 00:21 przez domino, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
Oj pany szyderę Robicie
Nerwy szarpiecie
Zacznijcie palic Zioło
Czasmi niepodoba mi Sie Atmosfera na tyn Forum
Nerwy szarpiecie
Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach
Ale to prawda no i co mam płakać... Czy kłócić Sie o głupia koszulkę.... to wolę pozartowac? Z drugiej strony take przysłowie jest : coś tam rychliwy ale sprawiedliwy a o co chodzi to mój post powyżej trzeba przeczytac.
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
ha ha ha dobre.
ale powiem w sumie ze koszulki fajne no i jakosciowo bardzo dobre!! tylko romiarówka troche wieksza... na wiekszych ludzi
ale powiem w sumie ze koszulki fajne no i jakosciowo bardzo dobre!! tylko romiarówka troche wieksza... na wiekszych ludzi
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
kolega ma koszulke na ktorej widac,osik90 pisze:koszulki w domu, ale ciekawostka zastanawia mnie jedna rzecz:
![]()
![]()
kto widzi różnice w grafice? czy ja mam już takie omany?
ze jak facet facet podchodzi z sercem do samochodu to typka rusza szparka w swiat

a ten z lewej ma super auto, ktore kocha... nie wiem po ktorej stronie bym sie ustawilBinio_ pisze:Stojąc gdzieś w miejscu publicznym oznacza to iż daje temu **** temu stojącemu po prawej
joke

osik90, Daj w Prezencie białą swojej Dziewczynie napewno sie jej Spodoba 
Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach
Cholera no fakt, teraz dopiero to zobaczyłem osik. No sorry kurna fakt mogłem zobaczyć na koszulkę ale to jest ostatnie czego bym się spodziewał...
Dej drugiej przekaz może być wolny i odbiegać ciut od oryginału ;p
Domino co do jakości to wiem bardzo dobra, tylko feler w wykonaniu i spieprzyło to całą sprawę.
Dej drugiej przekaz może być wolny i odbiegać ciut od oryginału ;p
Domino co do jakości to wiem bardzo dobra, tylko feler w wykonaniu i spieprzyło to całą sprawę.
ja ta koszulkę mogę kupić będzie jedyną limitowana sztuka
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl