Dajcie mu działać , przecież nie zrobił tego celowo...
koszulki z nadrukiem
Moderator: Moderator
No dokładnie, houk nie bulwersuj się. Nie wiesz jak to jest? Gdy chodzi o wplate kasy odpowiedz byla w ciagu 10min, teraz skladam reklamacje na jasnej podstawie i latwo nie jest ale nie odpuszcze nawet gdy bedzie trza jechac do nich osobiscie. Szkoda tylko ze ja dostaje po dupie za cos co zjeba*a firma bo inaczej nazwac tego sie nieda. Jutro mam rozmowe z działem reklamacji. Jak co dam znac.
nismo33, Chodzi mi tylko informacje jak spr wygladaja.Mogłem nie pisac o tej kasie poz
Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach
wiadomo już coś ?
" Każdego dnia , sam na sam z koncepcją , próbujemy spełnić nasze marzenia , ciężko pracując nad każdą indywidualnością i każdą urwaną sekundą , to jest nasze życie i nasza miłość , naszego ciała i duszy ..."
co z koszulkami ? !
" Każdego dnia , sam na sam z koncepcją , próbujemy spełnić nasze marzenia , ciężko pracując nad każdą indywidualnością i każdą urwaną sekundą , to jest nasze życie i nasza miłość , naszego ciała i duszy ..."
No właśnie, wiadomo coś? co z tą reklamacją?
http://pmarcinkowski.pl - Zarabianie Online
Więc sprawa wygląda tak... reklamacja skierowana do drukarni została odrzucona co było dość przewidywalne. Moim zdaniem kompletnie bez sensu, i racjonalnych podstaw do odrzucenia. Sam nie wiele zdziałam, jedyne co mogę zrobić w tym kierunku to zgłosić sprawę do rzecznika praw konsumenta, lub wysłać koszulkę osobom które chcą a innym zwrot pieniędzy. Na razie e-maila na moją odpowiedź firmy nie dostałem. Zobaczymy czy odpiszą w tym tygodniu.
emaile będą zlewać tel. jest lepszy a najlepsze to wstawienie się osobiście , mój szef dał nowe kurtki robocze do drukarni zjeb.. napis zjedli 1 literkę kurtki z nowym napisem były po 3 dniach
- MEFisto087
- -#Moderator

ja się wycofuje trochę za długo to trwa szkoda że się nie udało zamieść adres i nazwę drukarni co by już nikt do nich nie trafił
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

Dobra, sprawa zakończona. Z drukarnią nie da się dogadać, nawet nie chodzi o zwrot pieniędzy a o samą robotę - nic. Koszulki są jakie są, niestety. I teraz tak. Napiszę do każdego PW kto zamawiał i wpłacał pieniądze, czy bierze koszulkę jaka jest czy zwrot pieniędzy.
Tak jak mefisto pisał - firma to koszukolandia Tychy. Naprawdę odradzam, i pech chciał że przy pierwszej takiej robocie akurat na takie ścierwo się trafiło.
Tak jak mefisto pisał - firma to koszukolandia Tychy. Naprawdę odradzam, i pech chciał że przy pierwszej takiej robocie akurat na takie ścierwo się trafiło.
Dwie strony wcześniej było zdjęcie.
- MEFisto087
- -#Moderator

Sucz 200sx S13
Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

Pickup D22
Opinie w dziale Giełda