Ja też postanowiłem zacząć zabawę w zrobieniu konkretnego skrętu jak narazie miałem same podkładki 7mm ale postanowiłem jeszcze zwiększyć. Jestem na etapie skracania i zmieniania położenia na odwrót wąsa zwrotnicy co o tym myślicie ?
Ostatnio zmieniony pn 16 sty, 2012 21:06 przez johny1700, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem że jest m16x1.
Chciałem to ogarnąć po jakiejś przystępnej cenie dla wszystkich. Na razie brak czasu powoduje że wszystko co sobie planuje idzie jak krew z nosa a takie coś było w planie 5 miesięcy temu do zrobienia.
taki motyw przyda sie w dwoch problemach, jeden to obniza mocowanie koncowki, co za tym idzie drazki ida pod mniejszym katem i dalej potrafia wysunac zwrotnice, a druga sprawa to ze zacisk nie zahacza o wahacz jak w tej chwili jest u mnie
z drugiej strony czy wahacz nie bedzie pod wiekszym katem? i czy to zle nie wplynie na swozen?
Ostatnio zmieniony śr 18 sty, 2012 13:27 przez Ban0ff, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet do CA18 (t25/t28/gt2x) 300zl, SR20 320zl info na priv
no mi głównie chodzi o wyprostowanie drążków kierowniczych bo idą masakrycznie po skosie przy tej glebie co teraz mam a co do sworznia musiał bym zerknąć
Ostatnio zmieniony śr 18 sty, 2012 13:39 przez piotras1554, łącznie zmieniany 1 raz.