Hahahahahahborimichal pisze:no widziała widziała![]()
aj dawaj dawaja dawaj
TURBOKILLERS ROADTRIP 2011
Moderator: Moderator
- pavveli
- PHOTO/VIDEO PRESS

borimichal pisze:no widziała widziała![]()
aj dawaj dawaja dawaj
haha nagralem Cie jak odplynales w rytmach opa oppa, dawaj dawaj.
btw. Bedzie w necie ale grubsze zgrywanie bedzie bo moj net 11gb nie uciagnie wiec bede musial u jakiegos znajomego ogarnac to. Ale na pewno bedzie.
ma ktoś link do tego opa opa bo ja bym chętnie sobie przypomniał i odstresował po wkurwie na pasek klinowy ktory mi spadł w drodze powrotnej ;]
co do filmu - rewelka. kto nie byl moze sobie gadac ze za dlugie, albo ze muzyka nie ta itp itd - kto byl na pewno swierdzi ze bylo za krotkie i ja chce wiecej!!
co do filmu - rewelka. kto nie byl moze sobie gadac ze za dlugie, albo ze muzyka nie ta itp itd - kto byl na pewno swierdzi ze bylo za krotkie i ja chce wiecej!!
Ostatnio zmieniony pn 02 sty, 2012 21:21 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
- borimichal
- -#Moderator

Ostatnio zmieniony wt 03 sty, 2012 11:45 przez borimichal, łącznie zmieniany 1 raz.
film zapowiada sie mega, pozostało mi czekać na premiere w sieci 
bede czekał cierpliwie
bede czekał cierpliwie
- czarny1986r
- Stary Wyjadacz

ja to probowalem na youtube wrzucic na link prywatny ale ponad 20 godzin by sie wrzucalo to jest 11GB mój net 10mb tego nie ogarnie
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Nie wazna jest predkosc lacza na downstream , tylko to co mozna wyslac , a tu zazwyczaj mamy ograniczenie do 0,5-1 mbita.
W czym jest problem , wiesza sie przegladarka ? Wykrzacza sie cos po jakims czasie ?
Bo ja nie widze problemu wrzucic w domu czy w pracy by sie wysylalo i niech leci sobie o ile sie to nie krzaczy jakos po 15h
Proponujé wrzucic na vimeo anyway
W czym jest problem , wiesza sie przegladarka ? Wykrzacza sie cos po jakims czasie ?
Bo ja nie widze problemu wrzucic w domu czy w pracy by sie wysylalo i niech leci sobie o ile sie to nie krzaczy jakos po 15h
Proponujé wrzucic na vimeo anyway
- Nurek200SX
- Stały gość

Na moim łączu Upload wychodzi po 250kb/s także całość powinna pójść na neta w około 6godzin.
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
pavveli, podzielenie tego na pojedyncze dni nie jest głupie, bo raz, że wrzucić to w całości jest problematyczne. to i później przy ładowaniu takiego godzinnego filmu na YT też będzie trwało to sporo czasu. I ktoś z netem typu 1-2mb/s będzie się wkurzał, że mu się zacina co chwila.
- czarny1986r
- Stary Wyjadacz

Nurek200SX, to nie chodzi o to jaka predkoscia mozesz wrzucac jak i tak youtube czy vimeo ogranicza ja do malej.
a może torrent ??????????????
Niskie, Szerokie... i jedzie się Bokiem
S14a in Progress (4%)
Honda CB600F Hornet (94bhp) (100%)
S14a in Progress (4%)
Honda CB600F Hornet (94bhp) (100%)