Pomoc grafików
Moderator: Moderator
Siema, chciałem poprosic o pomoc kogoś kto się zna na grafice. A mianowicie chodzi mi o stworzenie grafiki którą można by wkleic w meila i rozesłac jako reklame. Chodzi o to żeby u góry było to co jest na stronie głównej www.suprunceramika.pl bez tego niebieskiego logo. Niżej, żeby były 3 kategorie w których można by coś napisac. Doniczki, wazony i inne. Każda grupa miała by miec po lewej stronie kilka zdjęc ze strony ładnie wkomponowanych i kawałek miejsca żeby tam można było tekst wkleic. ważne żeby było to zrobione tak, zeby ten tekst mozna było łatwo wkleic bo chyba będzie w kilku językach. I na samym dole żeby było jeszcze troche miejsca na jakiś napis typu zapraszamy na naszą stronę www.xxx.pl czy coś takiego
Ja niestety nie mam takich zdolności, próbowałem już kilka razy ale nic mi nie wyszło, pomożecie ?
ja narazie nie mam czasu... jak sie nie spieszy to pozniej moge pomoc jakos 
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
No aż tak się nie spieszy
Dzięki że w ogóle komuś sie chce 
mi mysza pomogl Tobie tez pomoze (w piatek lece po gadzety z logo firmy
)
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl