----KALENDARZ TURBOKILLERS 2012----
Moderator: Moderator
rozumiem ze to juz koncowa lista? 

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
tak ale mozesz wskoczyc za erisona jesli dawid sie zgodzi i erison nie zaplaci
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
Taką wersje dziś daje do drukowania jednego próbnego egzemplarza, który trafi oczywiście do mnie. Jeśli jeszcze są jakieś błędy, proszę zgłaszać, i oczywiście uwagi do okładki też. Dziś będe wiedział ile będzie trwać druk całości.pozdrawiam
P.S. erison zgłaszał wykonanie przelewu, więc jego jeszcze dopisze po zaksięgowaniu wpłaty.
[center]Lista zostaje zamknięta[/center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center][center]
[/center]Taką wersje dziś daje do drukowania jednego próbnego egzemplarza, który trafi oczywiście do mnie. Jeśli jeszcze są jakieś błędy, proszę zgłaszać, i oczywiście uwagi do okładki też. Dziś będe wiedział ile będzie trwać druk całości.pozdrawiam
P.S. erison zgłaszał wykonanie przelewu, więc jego jeszcze dopisze po zaksięgowaniu wpłaty.
[center]Lista zostaje zamknięta[/center]
Ostatnio zmieniony sob 31 gru, 2011 14:35 przez dawidbud1, łącznie zmieniany 1 raz.
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Nie żebym się czepiał ale co to za pojebana czcionka na pierwszych literach Nissan Owners Club Poland

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
dla mnie nie jest pojeb*****
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Sorry ale wygląda jakby brakowało liter we właściwej czcionce...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Jak chcesz wyróżnić pierwsze litery to daj je większe lub z kolorem ale nie z innej czcionki bo to po prostu słabo wygląda...
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Zapodaj czcionkę NissanOpti... będzie dobrze
- SKYLINE R34
- Stały gość

Albo odwrotnie. Te pogrubione jako pierwsza litera a te cienkie jako reszta.
Było s13
Jest s14a
Jest s14a
Zobacz juz teraz mniej wiecej wiem o co ci chodzilo.TiGRA pisze:Sorry ale wygląda jakby brakowało liter we właściwej czcionce...
Cos z tym zrobimy...
okładka do poprawki. rok dałbym zamiast 'nissan owners...' i wywaliłbym to niebo i góry tak jak było w pierwszej wersji... w porównaniu z całością wypada coś słabo...
a jak byś to przefiltrował na 'plakat', albo coś innego? bo jak to widzę, to myślałem że zrobisz coś więcej z tym zdjęciem
Barta nie to, że się czepiam ale palcem nie kiwnąłeś przy tym kalendarzu więc może poza 'haha' napisz co ty widzisz na okładce albo co zmienić
a jak byś to przefiltrował na 'plakat', albo coś innego? bo jak to widzę, to myślałem że zrobisz coś więcej z tym zdjęciem
Barta nie to, że się czepiam ale palcem nie kiwnąłeś przy tym kalendarzu więc może poza 'haha' napisz co ty widzisz na okładce albo co zmienić
Ostatnio zmieniony sob 31 gru, 2011 17:05 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Skoro napisałem ,,nie to że się czepiam,, to automatycznie nie piszę co mi się nie podoba 
Nie podoba mi się i już
Nie ma sensu nic zmieniać jest za późno. Poza tym właśnie napisałeś w swoim poście dokładnie to co mi się nie podoba
Tak że po raz ostatni Happy New Year wychodzić z forum i witać rok!
PS mam nadzieję że to nie będzie koniec świata bo cały ten kalendarz szlag trafi
Nie podoba mi się i już
Tak że po raz ostatni Happy New Year wychodzić z forum i witać rok!
PS mam nadzieję że to nie będzie koniec świata bo cały ten kalendarz szlag trafi
Obecnie '92 200SX S13 CA18DET GT2860RS
robione na kacu więc mi coś w tym jeszcze nie pasi...

Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
okładka ma zawierać info o forum, kontakt do forum i z założenia miala zawierać zdjęcie grupowe. Nie potrzeba na niej fajerwerków tak jak wyżej....