PODGRZEWANIE SZYBY
Moderator: Moderator
gdy włączę podgrzewanie tylnej szyby to pali mi bezpiecznik nawet 30A kiedyś zaglądałem pod tapicerkę tylnej klapy i znalazłem tam małe czarne pudełeczko wielkości połowy zapalniczki coś tam próbowałem pogrzebać ale dalej pali bezpiecznik.
pewnie gdzies zgnił Ci przewód i jest zwarty do masy i kazdy bezpiecznik Ci przepali a ta puszeczka to jak dobrze pamietam to przekaznik od silniczka wycieraczek . Sprawdz kontrolka elektryczna czy kabel nie ma " - " na tym kablu powienin byc tylko " + " jak właczysz szyba tylnia jak bedzie minus to jest gdzies zwarty
pewno na przejciu z budy do tylnej klapy ci sie kable przetarly/zlamaly,
sprawdz przewody od szyby az do puszki przy zamku,
sprawdz przewody od szyby az do puszki przy zamku,
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
-
patryk200
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam, mam problem także z tylna szyba tylko u mnie prąd normalnie dochodzi do szyby i na szybie tez jest tylko nie dziala mi to podgrzewanie mimo iż prąd dochodzi i jest na każdej kres e na szybie. Podłączam się pod temat żeby nie robić innych.