Życie mojej pompy paliwowej powoli dobiega końca, więc zanim się totalnie rozsypie postanowiłem poszukać nowej. Zainteresowałem się ofertą Walbro i mam takie pytanko:
Jaka jest róznica pomiędzy pompą Walbro 240SX 1989-94 255lph (GSS315) a Walbro 240SX 1989-94 255lph-HP (GSS341). Którą powinienem zamówić?
Wybór pompy paliwowej
Moderator: Moderator
Kansai a skad bedzie brał pompe walbro ???
Moim zdaniem to bez róznicy równie dobrze mozesz zadzwonic do intercarsu i oni maja tam pompy boscha 234l/h... Taka pompe ma chyba Goran w swojej s14a. Albo jak nie chcesz z intercarsu to pogadaj z Bartkiem nick na forum BRT on powinien miec takie Bosche...
Najlepiej to niechs ie wypowiedza osoby które maja pompy walbro albo te bosche bo nie chce ci zle czegos powiedziec...
Moim zdaniem to bez róznicy równie dobrze mozesz zadzwonic do intercarsu i oni maja tam pompy boscha 234l/h... Taka pompe ma chyba Goran w swojej s14a. Albo jak nie chcesz z intercarsu to pogadaj z Bartkiem nick na forum BRT on powinien miec takie Bosche...
Najlepiej to niechs ie wypowiedza osoby które maja pompy walbro albo te bosche bo nie chce ci zle czegos powiedziec...
-
kansai
Walbro miałem zamiar zamówić z ebay'a albo np. extremepsi.com. Bosch, to z tego co czytalem na zagranicznych forach, też dobra opcja ale nie wiem jak z cenami. Bosch jest chyba trudniejszy w montażu ze względu na rozmiar.
Tak to prawda bosch jest wielki 
Btw nie bierz od extremepsi.com ja od nich kupowalem pompe i mi nie przyszła.... Nawet nie raczyli jej wysłac tylko jakies sciemy walili i kasa oczywiscie przepadła...
Btw nie bierz od extremepsi.com ja od nich kupowalem pompe i mi nie przyszła.... Nawet nie raczyli jej wysłac tylko jakies sciemy walili i kasa oczywiscie przepadła...