w gre wchodzi jeszcze taka maska!!no i oczywiscie taki zestawik: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... AMEWA%3AIT
Pozdrawiam
Body Kit :) s13 kto by sie na to pisał
Moderator: Moderator
- Załączniki
-
- Niech TURBONETICS bedzie z Wami!
- Maska.jpg (17.01 KiB) Przejrzano 9651 razy
-
cziko
wykonac ci moze to firma której adres masz na srodku fotki!!!koszt 15.000zł z zamontowaniem i polakierowaniem z tego co mi mówił jasioPajak2444 pisze:Ja bum wolal taki zestawik! Tylko kto mi go wykona???
Wlasnie dlatego szukam kogos w polsce!! Z polskimi realiami cenowymi!!Bo wywalic 15.000 na spojlerki to troche przesada!Ale cena itak niejest zbyt wygorowana za taki zestawik!
Thx
P.S. Znacie kogos kto produkuje elementy z wlokna weglowego?Maski itd.
Thx
P.S. Znacie kogos kto produkuje elementy z wlokna weglowego?Maski itd.
-
XANTOS
Dobra firma tuningowa Tobie coś takiego wyczaruje i nie będize musiał to być wcale kit. Żywica ma to do siebie, że można ją łączyć na każdy sposób, tylko musisz mieć pomysł jak to ma wyglądać, a oni zdolności żeby wykonać resztę 
Apropos zdjecia "jspec" u mellowa to to jest ten sam zestawik co na moim linku!co do ceny to niema dyskusji!! bedzie wysoka, ale przynajmniej mozna by bylo forme odbic!!Progi i tyl to padlina ale przedni zderzak z dolotem pod maska mi sie podoba!!
Wyciagam temat bo zafundowalem maly lifting nysie. Prosze o konstruktywna krytyke. 
- Załączniki
-
- PICT0167.JPG (186.91 KiB) Przejrzano 9497 razy
-
- PICT0166.JPG (178.93 KiB) Przejrzano 9481 razy
-
- PICT0163.JPG (192.04 KiB) Przejrzano 9460 razy
-
- PICT0162.JPG (177 KiB) Przejrzano 9447 razy
r4 turbo jest super, a V10 bi-turbo...
-
cziko
niestey mylisz sie fila!!własniue ze DODAC i to jak najszybciej!!OPUSZCZONY ZAWIAS!!mi bardzo sie podoba ale niestey z takim zderzalem sterczące tak wysoko wyglada jak dla mnie troszke dziwnie!!a tak przy okazji czemu kolor sie tak rózni??i sam odpowiem na to pytanie!!BO W POLSCE PEDAŁY NAWET KOLORU NIE UMIEJĄ DOBRACFila. pisze:nic dodac nic ujac
200sx! Ile dales i gdzie ci to zrobili? Zderzak super ale jak mowi cziko musisz zawias zamatowac!! Poza tym zadnych ale tylko ŁŁŁŁŁAAAAAŁŁŁŁŁ!!! Super!! A kierunki z czego zostaly zaadoptowane?? Co do maski to wole z zapadnietym wylotem!!
- Załączniki
-
- invader hood_veilside1.jpg (9.53 KiB) Przejrzano 9416 razy
-
- invader hood_veilside.jpg (20.97 KiB) Przejrzano 9416 razy
-
- 240sx_89_94_invader_HOOD.jpg (11.38 KiB) Przejrzano 9416 razy
wszystko piknie...... ALE hehe maska mi sie nie podoba
no i zawias tak jak mowia wszyscy ale to przyjdzie z czasem zapewne.
a tak BTW skad zderzaczek ?? bo wyglada naprawde Si bom, a sam jestem na etapie przerabiania przodu.
Pozdro
a tak BTW skad zderzaczek ?? bo wyglada naprawde Si bom, a sam jestem na etapie przerabiania przodu.
Pozdro
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
1. zawias pozostaje bo juz teraz nie jestem w stanie zjechac do garazu i mam pierwsza przycierke, moze wieksze kola.
2. kolor - ten jasniejszy blotnik to dzielo "specjalistow" w autoryzowanym serwisie nissana trzeba bedzie poprawic kiedys. Na zywo sie tak bardzo nie rozni.
3. swiatla - fokus przerobione na pozycje i kierunek, czekaja migacze boczne czyste VAG i czyste lampy przednie.
3. Stylistyka maski i zdezaka - kwestia gustu. Ja chcialem miec cos orginalnego a nie adoptowac oklepany wzor z EVO albo celici. Wzor klina bardzo ladnie komponuje sie z ksztaltem samochodu. Nie widac dokladnie na zdjeciach ale sklada sie on z 2 czesci - skrzela wyprowadzajace cieple powietrze z okolicy chlodnicy i plaskie zapadniete wyloty nad glowica. Mialo byc praktycznie.
4. miejsce i cena
jak ktos jest powaznie zainteresowany to pomoge.
2. kolor - ten jasniejszy blotnik to dzielo "specjalistow" w autoryzowanym serwisie nissana trzeba bedzie poprawic kiedys. Na zywo sie tak bardzo nie rozni.
3. swiatla - fokus przerobione na pozycje i kierunek, czekaja migacze boczne czyste VAG i czyste lampy przednie.
3. Stylistyka maski i zdezaka - kwestia gustu. Ja chcialem miec cos orginalnego a nie adoptowac oklepany wzor z EVO albo celici. Wzor klina bardzo ladnie komponuje sie z ksztaltem samochodu. Nie widac dokladnie na zdjeciach ale sklada sie on z 2 czesci - skrzela wyprowadzajace cieple powietrze z okolicy chlodnicy i plaskie zapadniete wyloty nad glowica. Mialo byc praktycznie.
4. miejsce i cena
r4 turbo jest super, a V10 bi-turbo...
No wiec tak dzwoniłem dzwoniłem i w koncu wydzwoniłem.... (duzy rachanek telefoniczny)...
Potrzebny jest nissan 200sx s13 prosty jak najmniej bity.... Potrzebny jest po to bo pewna firma exportujaca na niemcy swoje ospoilerowanie zgodzila sie wykonac caly bodykit....
Własciciel udostepnionego samochodu bedzie musiał zostawic swoj pojazd na okolo 2 tygodnie i w tym czasie oni przygotuja caly bodykit....
Ta osoba która zostawi im samochód dostaje caly bodykit za darmo..
Bede sie starał wcisnac im swojego natomiast jezeli moj nie przejdzie (wiadomo był bity) to bedzie potrzebny jak najmniej walony... Powiedziano mi ze ma trzymac linie.
Dla reszty nas cena przedniego zderzaka bedzie wynosiła kolo 500 zł progów i tyłu nie znam...
Acha indywidualnie jezeli ktos chce takie cos zrobic tzn caly body kit to koszt tego kolo 10 tys zł
W innej firmie powiedziano mi ze moga wykonac mi forme zderzaka za 4 tys zł a potem na bazie tego zrobia nam tego ile bedziemy chcieli..... ale to chyba ciut za drogo wychodzi 4 tys zł forma + pewnie z 1000 zł zderzak dla kazdego z nas.....
Bedzie to prawdopodobnie aktualne na poczatku przyszłego roku....
Piszcie mi co mylicie i kto jest chetny na takie cos tj chodzi mi o to kto chce zostawic fure na 2 tyg...
Potrzebny jest nissan 200sx s13 prosty jak najmniej bity.... Potrzebny jest po to bo pewna firma exportujaca na niemcy swoje ospoilerowanie zgodzila sie wykonac caly bodykit....
Własciciel udostepnionego samochodu bedzie musiał zostawic swoj pojazd na okolo 2 tygodnie i w tym czasie oni przygotuja caly bodykit....
Ta osoba która zostawi im samochód dostaje caly bodykit za darmo..
Bede sie starał wcisnac im swojego natomiast jezeli moj nie przejdzie (wiadomo był bity) to bedzie potrzebny jak najmniej walony... Powiedziano mi ze ma trzymac linie.
Dla reszty nas cena przedniego zderzaka bedzie wynosiła kolo 500 zł progów i tyłu nie znam...
Acha indywidualnie jezeli ktos chce takie cos zrobic tzn caly body kit to koszt tego kolo 10 tys zł
W innej firmie powiedziano mi ze moga wykonac mi forme zderzaka za 4 tys zł a potem na bazie tego zrobia nam tego ile bedziemy chcieli..... ale to chyba ciut za drogo wychodzi 4 tys zł forma + pewnie z 1000 zł zderzak dla kazdego z nas.....
Piszcie mi co mylicie i kto jest chetny na takie cos tj chodzi mi o to kto chce zostawic fure na 2 tyg...
[quote="Fila."]Potrzebny jest nissan 200sx s13 prosty jak najmniej bity.... Potrzebny jest po to bo pewna firma exportujaca na niemcy swoje ospoilerowanie zgodzila sie wykonac caly bodykit....
Piszcie mi co mylicie i kto jest chetny na takie cos tj chodzi mi o to kto chce zostawic fure na 2 tyg...[/quote
Ja jestem chetny!! Body mi sie bardzo przyda bo seria to seria!!Autko nigdy nigdzie niebylo bite!!Jedyny mankament to wgniecenie na blotniku!! Bede je musial wypchnac i bedzie ok!!
Piszcie mi co mylicie i kto jest chetny na takie cos tj chodzi mi o to kto chce zostawic fure na 2 tyg...[/quote
Ja jestem chetny!! Body mi sie bardzo przyda bo seria to seria!!Autko nigdy nigdzie niebylo bite!!Jedyny mankament to wgniecenie na blotniku!! Bede je musial wypchnac i bedzie ok!!
500zl za sztuke zderzaczka spoko cenia nie powiem mozna by sie bylo skusic jak bedzie spoko wzorek a co do oddania auta moje w tej chwili jest cale robione
hehe naciagany przodzik i ble ble ale fabryka to zapewne nie bedzie tak na 100% 
pozdro
pozdro
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
no i ja sie oczywiście pisze. Co prawda mam troche przygięty tylny blotnika ale to by było na tyle. A poza tym ta firma jest w znanym mi rejonie i bez problemu obejde sie bez auta przez 2 tyg..
Co do bodykitu 200sx to nie za bardzo gustuje w zdeżakach monster (ten jest ciut zbliżony) ale widać ze to jest zrobione praktycznie a nie bajerowo.A i jeśli maiało być kreatywnie to wg. mnie do pełnej praktyki zabrakło wlotu powietrza do filtra - powinien się znaleźć albo na masce albo w błotniku albo w zdeżaku.
Co co sądzićie o niesymetrycznym rozwiązaniu na masce? chodzi o to zeby tak ukształtować struge powietrza zeby wyciągała ciepło z kolektora wydechowego i ostatnich cylindrów. I zaóważyłem ze niektóre wozy wożą specjalnie wyprofilowane plastiki w PODWOŹIU które kierunkują powietrze na tarcze chamulcowe i np na góre silnika gdzie potem przelatuje przez "dziure w masce" takie cóś zmontować do nas to by była pełna praktyka/wypas (mimo ze tego nie widać)
Co do bodykitu 200sx to nie za bardzo gustuje w zdeżakach monster (ten jest ciut zbliżony) ale widać ze to jest zrobione praktycznie a nie bajerowo.A i jeśli maiało być kreatywnie to wg. mnie do pełnej praktyki zabrakło wlotu powietrza do filtra - powinien się znaleźć albo na masce albo w błotniku albo w zdeżaku.
Co co sądzićie o niesymetrycznym rozwiązaniu na masce? chodzi o to zeby tak ukształtować struge powietrza zeby wyciągała ciepło z kolektora wydechowego i ostatnich cylindrów. I zaóważyłem ze niektóre wozy wożą specjalnie wyprofilowane plastiki w PODWOŹIU które kierunkują powietrze na tarcze chamulcowe i np na góre silnika gdzie potem przelatuje przez "dziure w masce" takie cóś zmontować do nas to by była pełna praktyka/wypas (mimo ze tego nie widać)
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co