Elementy z kompozytów

Tutaj omawiamy zamówienia grupowe na części itp.

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Robert rs13
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

interesuje mnie taki błotnik do s13 http://www.google.pl/imgres?q=b%C5%82ot ... r:10,s:151 jak by była cena z maty ?
mam sporo częśći do s13 ,s14 ,s14a
Awatar użytkownika
m@lpa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Cześć

Na razie nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie , ponieważ najpierw zaczniemy od tych elementów na które pisze się najwięcej os.

Wiem że każdego interesuje inny , element , no ale niestety - nie wszystko na raz
Awatar użytkownika
HouK
Stały gość
Stały gość

Jak cos pisze sie na Lotke z Carbonu :mrgreen: zalezy jaki bedzie efekt

Tak ze ziomek postaraj sie to zbijesz dobry interes poz
a i napewno nie skoncze na zakupie lotki :)
Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach
Awatar użytkownika
m@lpa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

ponawiam pytanie !

Czy ma ktoś taką lotkę na wzór !? sam mógłbym coś takiego zaprojektować , tylko z powodu braku samochodu było by to bardzo trudne :D
Awatar użytkownika
SnowBizz
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

m@lpa pisze:ponawiam pytanie !

Czy ma ktoś taką lotkę na wzór !? sam mógłbym coś takiego zaprojektować , tylko z powodu braku samochodu było by to bardzo trudne :D
No śmiało Panowie, na pewno ktoś taką ma w garażu.. A flaszka piechotą nie chodzi :D

Poruszenie jak za czasów paczek z NRD albo od cioci z Ameryki, tylko szkoda że większość tych towarów już dawno dostępna na polskim rynku..
SR13 na ukończeniu
Awatar użytkownika
m@lpa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Tak , tylko po jakich cenach ... :)
Ostatnio zmieniony pn 03 paź, 2011 23:24 przez m@lpa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Binio_
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy
Kontakt:

Zrób lub znajdz element , spasuj go , popraw go , spasuj ponownie , zrób forme by ostatecznie kupily 3 osoby , zobaczymy jakie ceny jednostkowe Ci wyjda.
Bo jak narazie to suche gadanie bez zadnych konkretów ani nawet podstawowej wiedzy na temat wymiatow tego auta , sposobu montazu i problemów jakie mozesz napotkać...

Jednakże sam czekam na jakieś konkrety związane z węglem , ceny , masa , sposob łączenia , sposób montażu jakie chcesz zastosować. Nie ukrywam iz moze sam bym sie skusil na maskę , ale najlepiej z wylotami powietrza odrazu :mrgreen:
Awatar użytkownika
Konrad
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Jestem chętny na: maske, drzwi + elementy środkowe, klape tył, błotniki przód i wyszerzaki tył, najlepiej jeszcze zderzaki oba :D wszystko z węgla

Ale najpierw powiedz mi czy mozemy zobaczyc jakieś inne produkty niz jedną blendę do SRa z którą reklamujesz sie na innych forach np. hondy bmw , pisząc wszedzie te same teksty ? myślę iż inni tez by chetnie zobaczyli jakieś produkty przed zakupem, zwłaszcza z karbonu :)
Obrazek
Awatar użytkownika
m@lpa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

lotki nie reklamuje , tylko pytałem kto byłby chętny na coś takiego :)

natomiast zamieściłem foto karbonowej pokrywy na głowice. Gdybym miał maskę z wegla na sell , nie pytał bym się kto jest chętny , tylko chciał bym to sprzedać - jak widać staram się rozeznać w tamecie kto chciałby taka maskę lub klapę , po to by wiedzieć czy będzie zainteresowanie .

Jak na razie widzę że każdy pisze co by chciał , a pisaliśmy wcześniej że szukamy na razie chętnych na maskę i klape tylną do s13 - ponieważ prawdopodobnie będzie ich więcej .

Jak na razie to zainteresowani maską s13 to :

Krystian

Klapa s13

SEBA200SX

Prosze o pisanie kto byłby zainteresowany maską lub klapą do s13 !

Binio - cena dla każdego jest taka sama bez względu na ilość chętnych os. :) nie ma tak że pierwszy płaci więcej reszta mniej - jak to widziałem na innych forach...
Ostatnio zmieniony wt 04 paź, 2011 16:15 przez m@lpa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SnowBizz
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Nie to żebym był uszczypliwy ale mi to wygląda na akcje typu:
"A dziś rano postanowiłem, że zostanę laminatorem :D, wrzucę wydumaną ofertę na fora i zobaczymy ile osób się zgłosi".. Z wypowiedzi wynika, że masz dość małe pojęcie na ten temat, a ceny i podejście typu "pożyczę lotkę za flaszkę" to tylko potwierdzają..
Sam był bym chętny na elementy z karbonu bo mało osób w PL to ogarnia, ale jak na razie jest to tylko bajkopisarstwo nie poparte wynikami prac (sorry faktycznie jest jedno foto pokrywki zaworów.. WOW).
Tak jak Konrad mówi, pokaż jakieś swoje wyroby, daj się ludziom poznać i pokaż, że wiesz o czym mówisz, bo na razie to mam wrażenie że szukasz sponsorów do trenowania nowego hobby.
SR13 na ukończeniu
Awatar użytkownika
Paweł
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Paweł - maska i klapa carbon
- błotniki laminat
Awatar użytkownika
m@lpa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Ja nie chce żadnych zaliczek - NIC W TYM STYLU !!!

interesuje mnie tylko ile os. będzie zainteresowanych kupnem takiej maski/klapy do s13.

jeśli zbierze się kilka os. dorywam sam model , robie sam formę , robię element (np. z maty) wtedy os. która była chętna taką maskę moze kupić . ot cała historia ...

gdybym nie ogarniał tematu , nie było by mnie tutaj...

powtarzam

interesuje mnie tylko liczba chętnych os. na maskę lub klapę do s13 . TYLE .
Ostatnio zmieniony wt 04 paź, 2011 19:35 przez m@lpa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

Panowie zróbcie zatem listę i narazie skończcie gdybanie ;) Do gdybania powrócicie po liście, bo narazie mamy 4 strony rozmówek, a nie od tego jest ZG.
Ceny są podane ;)
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Awatar użytkownika
SnowBizz
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Myślę, że więcej chętnych by było jakby były zdjęcia już zrobionych produktów.. Jakiejś maski czy czegoś trudniejszego niż pokrywka.. nie mówię że do 200SXa ale do jakiegokolwiek innego auta do którego już to robiłeś, a tak to takie zakupy w ciemno.. Widziałem już na oczy nie jedną maskę z laminatu, czy klapę i jedna drugiej nie równa..
SR13 na ukończeniu
Awatar użytkownika
m@lpa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

ale jakie zakupy w ciemno ... SnowBizz :)

na pierwszy ogień pódzie maska/klapa (zależy na co będzie więcej chętnych ) z maty , obczaicie mniej wiecej jakość , i potem poleci karbon.

MASKA S13

-Krystian

-Paweł

KLAPA S13

-SEBA200SX

-Paweł
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zakupy Grupowe”