czyli: drzwi lewe, prawe, klapa tył, maska przód. jakie ceny? ew - mogę dać elementy na wzór żeby było z czego zebrać formę. liczę wtedy na jakiś rabacik
Elementy z kompozytów
Moderator: Moderator
- alpntrb
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
a ja jestem zainteresowany wszystkim do s14 - bez body
czyli: drzwi lewe, prawe, klapa tył, maska przód. jakie ceny? ew - mogę dać elementy na wzór żeby było z czego zebrać formę. liczę wtedy na jakiś rabacik
czkeam na konkretne info - z czasem realizacji.
Wyprzedaję cały mój projekt - S14 pod klasę PROFI. Po szczegóły zapraszam na priv lub kom: 536 558 063
ja także zainteresowany klapą tylną s13
" Każdego dnia , sam na sam z koncepcją , próbujemy spełnić nasze marzenia , ciężko pracując nad każdą indywidualnością i każdą urwaną sekundą , to jest nasze życie i nasza miłość , naszego ciała i duszy ..."
Cześć
Chłopaki , wiem ze każdy chciałby mieć coś fajnego do swojej fury .
Też nie mogę rozpocząć kilku projektów na raz , wiadomo no nikt nie śpi na pieniądzach.
Najpierw zobaczmy ile os. interesuje ten sam element.
Maska nissan 200sx s13
kto z jakiego materiału by chciał to nie jest ważne , bo forma ta sama
Klapa tylna nissan 200sx s13
Lotka(chyba ze chcecie blendę ) na tylną szybę do nissana s13
jeśli juz jesteśmy w temacie lotki : ma ktos coś takiego na wzór ? czy sam musiał bym kombinować taki element ?
ALPNTRB
Na pewno byłby rabacik , i dogadali byśmy się , ale jak widzisz większość jest zainteresowana elementami do s13
ale jeśli to wypali to na s14 też się szykuję 
Chłopaki , wiem ze każdy chciałby mieć coś fajnego do swojej fury .
Też nie mogę rozpocząć kilku projektów na raz , wiadomo no nikt nie śpi na pieniądzach.
Najpierw zobaczmy ile os. interesuje ten sam element.
Maska nissan 200sx s13
kto z jakiego materiału by chciał to nie jest ważne , bo forma ta sama
Klapa tylna nissan 200sx s13
Lotka(chyba ze chcecie blendę ) na tylną szybę do nissana s13
jeśli juz jesteśmy w temacie lotki : ma ktos coś takiego na wzór ? czy sam musiał bym kombinować taki element ?
ALPNTRB
Na pewno byłby rabacik , i dogadali byśmy się , ale jak widzisz większość jest zainteresowana elementami do s13
Ostatnio zmieniony pn 03 paź, 2011 17:50 przez m@lpa, łącznie zmieniany 2 razy.
m@lpa, wszystko ok, ale jak nie ma cen to nie ma konkretnych zainteresowanych,
musisz sobie policzyć mniej więcej dla ..kilku osób jak by wyszło to wszystko i dać znać jaka cena, wtedy znajdą się konkretni zainteresowani.
musisz sobie policzyć mniej więcej dla ..kilku osób jak by wyszło to wszystko i dać znać jaka cena, wtedy znajdą się konkretni zainteresowani.
Poszukuję...
jaka cena za klape tylną ? bo już kilka osób sie upominało...jak będzie cena to więcej sie odezwie
" Każdego dnia , sam na sam z koncepcją , próbujemy spełnić nasze marzenia , ciężko pracując nad każdą indywidualnością i każdą urwaną sekundą , to jest nasze życie i nasza miłość , naszego ciała i duszy ..."
Pisałem stronę wcześniej 
Przybliżone ceny :
lotka na tylną szyba z maty szklanej
- ok. 100zł
podajcie tylko szerokość szyby - to policze tak mniej wiecej z karbonu.
MASKA s13
Cena +/- 300/350zł
Możliwość oryginalnego użebrowania , lub użebrowanie w tym stylu
http://qponeek.easyisp.pl/carbon%20hood/0534.JPG
oczywiście można dodać więcej żeber .
W użebrowaniu oryginalnym będzie miejsce na zamek , nawet jeśli użebrowanie będzie własnej konstrukcji nie ma problemu żeby wstawić kawałek panelu oryginalnego z miejscem na zamek .
Jeśli podacie mi mniej więcej wymiary maski , w tedy postaram się przybliżyć cenę maski z pierwszą warstwą karbonu .
Mocowanie - nakrętki w masce , do zamocowania w zawiasy.
Klapa tylna s13
Myślę ze w granicach 250 zł .
Przybliżone ceny :
lotka na tylną szyba z maty szklanej
- ok. 100zł
podajcie tylko szerokość szyby - to policze tak mniej wiecej z karbonu.
MASKA s13
Cena +/- 300/350zł
Możliwość oryginalnego użebrowania , lub użebrowanie w tym stylu
http://qponeek.easyisp.pl/carbon%20hood/0534.JPG
oczywiście można dodać więcej żeber .
W użebrowaniu oryginalnym będzie miejsce na zamek , nawet jeśli użebrowanie będzie własnej konstrukcji nie ma problemu żeby wstawić kawałek panelu oryginalnego z miejscem na zamek .
Jeśli podacie mi mniej więcej wymiary maski , w tedy postaram się przybliżyć cenę maski z pierwszą warstwą karbonu .
Mocowanie - nakrętki w masce , do zamocowania w zawiasy.
Klapa tylna s13
Myślę ze w granicach 250 zł .
jak za ok 250zł klapa z mocowaniami do zamka i na zawiasy to ja pierwszy w kolejce
KLAPA TYLNA S13
1. SEBA200SX
KLAPA TYLNA S13
1. SEBA200SX
Ja byłbym chetny na maske i klape do s14
Nissan s13 x4 - sprzedane wszystkie
NISSAN 200SX S14 1jz GTE - Driftwóz był
Czesci do s13/s14-- >PW/GG
Tel. 505 185 641
Auto performance service- swapy, tuning, naprawy
Imielin ul.krótka 2
NISSAN 200SX S14 1jz GTE - Driftwóz był
Czesci do s13/s14-- >PW/GG
Tel. 505 185 641
Auto performance service- swapy, tuning, naprawy
Imielin ul.krótka 2
Już się pogubiłem... maska s13 350zl cena za karbon??
projekt "s13 CA18DET"....
topics34/s13-stock-project-m16-1-by-juris-vt19390.htm
topics34/s13-stock-project-m16-1-by-juris-vt19390.htm
juris pisze:Już się pogubiłem... maska s13 350zl cena za karbon??
m@lpa pisze:Jeśli podacie mi mniej więcej wymiary maski , w tedy postaram się przybliżyć cenę maski z pierwszą warstwą karbonu .
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
Karbon właśnie nie jest cieżki w obróbce - dremmel i papier. na profilu aluminiowym .
Co innego technologia laminowania karbonu - to już jest temat na który można napisać kilka tomów encyklopedii , a i tak każdy ma swoje "tajne" sposoby
Maska jest dosć prostym elementem ponieważ nie ma żadnych mocnych zagięć i zakamarków .
Taka mała prośba . :
żeby nie było bałaganu , i wiadomo kto jest chętny na jaki element do jakiego auta . napiszcie tak jak SEBA 200SX
"interesuje mnie KLAPA TYLNA S13 " i wiadomo o co chodzi
Krystian i Konrad
rozumiem że interesują Was elementy do s13 ...
Co innego technologia laminowania karbonu - to już jest temat na który można napisać kilka tomów encyklopedii , a i tak każdy ma swoje "tajne" sposoby
Maska jest dosć prostym elementem ponieważ nie ma żadnych mocnych zagięć i zakamarków .
Taka mała prośba . :
żeby nie było bałaganu , i wiadomo kto jest chętny na jaki element do jakiego auta . napiszcie tak jak SEBA 200SX
"interesuje mnie KLAPA TYLNA S13 " i wiadomo o co chodzi
Krystian i Konrad
rozumiem że interesują Was elementy do s13 ...