Zmiana koloru s13 nie mog? si? zdecydowa?
Moderator: Moderator
Witam niedługo maluje nissana i chce kupić farbę ale nie mogę się zdecydować Chciałbym Albo ciemny granat albo czarna perła.Później do tego jakiś sticker bomb:) Nie wiem czy zdjęcie nie ma za słabej jakości ale lepszych w tej chwili nie posiadam. Dzięki za pomoc 

Białym ciężko się maluje chciałbym zobaczyć jak będzie wyglądać czarny lub granatowy 
Powiem ci że na allegro idzie tanio dostać jak co tobie też coś dobierzemy i nie drogo
Zobaczymy ile ja wybule na mojego
Ostatnio zmieniony pn 08 sie, 2011 18:37 przez Dawid3017, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nurek200SX
- Stały gość

Jakiś oczoje..y kolorek daj bo czarnych, granatowych jest już zatrzęsienie.
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Hmm to może jakieś propozycje jak komuś by się chciało przerobić to zdjęcie 
ja nie potrafie przerobic ale taka rada - mala - zrob zdjecie z boku lub po skosie zeby auto bylo wieksze bedzie lepiej widac i pewnie wiecej osob bedzie sobie porownywac ogladac i skorzystaja wszyscy
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
Aha spoko, dzięki za radę dzisiaj postaram się coś zrobić 
Łap:

Nie jest idealnie, gdzie nie gdzie widać czerwone ślady, lecz to wina jakości zdjęcia.
I nie wiem czemu tak większość szaleje ze tą bielą, granatowym i czernią, ja bym machnął piękną wiśnie ;]

Nie jest idealnie, gdzie nie gdzie widać czerwone ślady, lecz to wina jakości zdjęcia.
I nie wiem czemu tak większość szaleje ze tą bielą, granatowym i czernią, ja bym machnął piękną wiśnie ;]
Ostatnio zmieniony wt 09 sie, 2011 08:16 przez nismo33, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki wielkie chyba czarny bardziej mi odpowiada, ale wiśniowe nie powiem też mi się zawsze podobały
Jest jeszcze jedna opcja, gruz style ;] Zderzak nawet pasuje i koszty mniejsze 
Zapodaj Niebieski i przez srodek sticker i posadz na czarnych Felach:roll:
Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach