Nistune, kto wystroi w okolicy Warszawy?

ECU, chip, SMT, ECU MASter, Apexi i inne wynalazki typu: EBC, kontrole trakcji, kontrole stuku,

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
grzesko
Stały gość
Stały gość

Xree montuje mi do kompa Nistune, ale potrzebuje kogoś z okolicy warszawy aby mi to wystroił bo do Tomka mam za daleko ;/ Znacie kogoś takiego, kto by się moim autem zajął?
Awatar użytkownika
erison
Postojebca
Postojebca

odezwij się do chestera na NT on ci ogarnie.

A tak poza tym jak się ma nistune to nie daje się komuś do wystrojenia.

To tak jak by sobie kupić klocki LEGO i zapłacić komuś aby się za niego pobawił.
Ban0ff
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

oj tak samo powiesz jak kupisz sobie aema czy apexi power fc? :)
Nie kazdy musi sie znac na strojeniu, szczegolnie ze nieumiejetna zabawa zaplonem moze sporo kosztowac :)
Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet do CA18 (t25/t28/gt2x) 300zl, SR20 320zl info na priv

S13 2JZ / 730HP 820NM
Awatar użytkownika
kamilp1908
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

Polecam Chester, na NT jest jego temat ze strojonymi przez niego Nissanami. Pisałem z nim kiedyś i powiem, że cena, którą on oferuje jest bardzo, bardzo dobra (mi podał cenę za Nistune+montaż+strojenie). A ogólnie to też ogarnia inne kompy (na pewno Apexi Power FC, nie wiem jak AEM)
Turbo zaczyna pompować, a tylne koła wariować :D
Awatar użytkownika
grzesko
Stały gość
Stały gość

chodzi o to ze nie mialem stycznosci wczesniej z tym i pierwsze ogarnięcie auta po remoncie chciałem zeby mi ktoś zrobił kto się na tym zna ;) licencje mam więc dalej bede sam się szkolił ;) dzięki za podpowiedz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektronika silnika”