Kto we wrocku testowal nowa bryke?
brak slow. sami zobaczcie.
Mam nadzieje ze wszyscy z tego wyjda.
link
Ku przestrodze
Moderator: Moderator
Ostatnio zmieniony czw 02 cze, 2011 21:16 przez Martinez, łącznie zmieniany 1 raz.
widziałem parę razy to auto na mieście ale kierownika nie znam
mam nadziej że wszyscy cali
mam nadziej że wszyscy cali
A oczywiście pewnie przez głupi napis na zderzaku większość od razu uważa że kierowca s13 to pirat... Co za kraj... Szkoda trochę że sportowe samochody zawsze są stawiane w złym świetle podczas wypadku...
a naklejke przykleil poprzedni wlasciciel. Sa fotki tego auta jeszcze na allegro jak go sprzedawal.
- przemo171988
- Coś już wiem

uuu....konkret rozwalone...tez kilka razy widzialem tego nissana
<<< RB25DET >>>
rozwalaja mnie komentarze niektorych..."bedzie ciszej w siechnicach, bo miejscowy drifter zakonczyl swoja kariere".Koles pewnike nawet w siechnicach nie mieszkal. rejestracja WGR to pod Warszawa.
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
Miejscowy drifter to ja
Ja nie daje spac ludziom w Siechnicy i Radwankach. To auto to jakis swiezy nabytek.
Mam nadzieje ze to nie Sputnik je kupil, bo to blisko jego chaty bylo.
allegro
Ostatnia aukcja skonczyla sie 26 maja.
allegro
- OffsprinG_87
- Coś już wiem

- Kontakt:
Cos kojarze, ze z takim wlasnie zielonym nissanem na zdjeciu obok byl jakis czas temu wisniowy R33 na allegro na sprzedaz. Czy ktos kojarzy czy to od tego samego wlasciciela?Martinez pisze:Miejscowy drifter to jaJa nie daje spac ludziom w Siechnicy i Radwankach. To auto to jakis swiezy nabytek.
allegro
A niektore te komentarze pod ta informacja o wypadku wolaja o pomste do nieba. Jak mozna miec tak nasrane we lbie i miec takie poglady ja z wiochy zabitej dechami?
wlasnie ogladalem raport w tvn turbo i bylo wspomniane o tym wypadku
Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet do CA18 (t25/t28/gt2x) 300zl, SR20 320zl info na priv
S13 2JZ / 730HP 820NM
S13 2JZ / 730HP 820NM
- Nurek200SX
- Stały gość

Szkoda mi tych ludzi który piszą komentarze pod tymi zdjęciami nie wiedząc w ogóle co piszą i o czym piszą....
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D