W Piątek najlepszym dniu mojego zycia kupiłem Porsche 944 s2 163km dlatego że trzy nysy które widziałem byly w takim stanie....... jeden był posklejany z dwóch i pociagnięty olejną , drugiemu ciekło z ośek i miał dosłownie tak schrupaną przez rdzę podłogę że bałbym się nim wracać do domu pozatym chyba jeszcze po powodzi ..., a trzeci najlepszy czekałem na niego dwie godziny pod tesco i nie przyjechal, gdybym się uparł mógłbym kupić s13 ale nie taki który na dzień dobry muszę wydać 15 tysi żeby go doporwadzić do stanu używalności.
Bardzo jestem zadowolony z mojego nowgo autka .
historia kupna :
w drodze po nissany i porsche zrobiliśmy 1340 km w szerz i wyż kraju uwaga ... Kią Sephią którą kumpel kupił za 900 zł..... niezawodny samochodzik ...... piekne auta .. gdy już kupiłem porsche i pożegnał sie z nim właścicel. on jeździł 911 94r którą dał mi sie przejechać
Po 200 km drogi do domu Kia padła ... najpierw kopciła tak że zasłaniała całą drogę , potem się przegrzewała aż w koncu zgasła .. 400 km cholowałem Sephie do Zabrza swoim Porsche. o 5.00 rano wróciłem domu i nie mogłem zasnąć z wrażeń.
wrażenia z jazdy, no trzeba uważać na śliskim
przejachełm już w sumie 1200 km bez żadnej awarii, tak się tylko zastanawiam skoro za 35 tyś musze wymieniać rozrząd i zostało mi trochę kasy ;ppp dlaczego by nie swap oczywiście nie tak od razu , ciekawi mnie rb25det albo jakbym miał kase v8 ls2 z corvette- podobno mało paliwożerny .
czy mógłbym przedstawić swoję autko w dziale Inne ? Nie ma żadnego forum porsche w polsce, jest jakiś dziad na którym jest 7 osób zarejestrowanych no i 924.pl tylko tam wpisy są co pół roku... Chciałbym być wyjątkiem, a jak już robiłbym za jakiś czas swap napewno by was to interesowało. przecież 944 też ma otwierane oczka ...