Pokaz driftu w wykonaniu grupy D1 KRK
Moderator: Moderator
Uploaduje to co dzisiaj nagrałem to za godzinę pewnie będzie na YT. Z racji tego, że to wy jeździliście to wrzuciłem też wasze logo do tego zlepku - mam nadzieję, że D1krk nie będzie mi mieć tego za złe
Co do filmu z bulleta - to pewnie wrzuci Michał, albo da mi te filmiki jutro do wrzucenia.
Co do filmu z bulleta - to pewnie wrzuci Michał, albo da mi te filmiki jutro do wrzucenia.
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
mysza, Super, dzieki wielkie
Bullet bardzo fajna sprawa. Tylko niech budzet pusci, to chetnie sie w cos takiego wyposażę. Czekam na filmik
Podziękowania dla Wszystkich, którzy przyszli
miło było poznać/ spotkać się ponownie 
Bullet bardzo fajna sprawa. Tylko niech budzet pusci, to chetnie sie w cos takiego wyposażę. Czekam na filmik
Podziękowania dla Wszystkich, którzy przyszli
http://www.youtube.com/watch?v=43PRTuz8jQg
świeżo dodane - musi się jeszcze przekonwertować na lepszą jakość, mam nadzieje, że chociaż 480 złapie
świeżo dodane - musi się jeszcze przekonwertować na lepszą jakość, mam nadzieje, że chociaż 480 złapie
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
a co się stało z białą s13 z sr`em ?

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
Matti, niestety nie miał wystrojonej swojej, przez co non-stop łapał wysokie EGT i na dodatek nie miał mocy. Tutaj już było bardzo mocno ograniczony przez auto. W dodatku klepała pół ośka- tak że nie fajnie...
Janek ma Kouki z tyłu
Ja na sam koniec założyłem zimówki i dramat... jazda jak po śniegu- zero przyczepności na tylnej osi i auto gdzie mogło, tam chciało wiać... Nauczka na przyszlość...
Janek ma Kouki z tyłu
Ja na sam koniec założyłem zimówki i dramat... jazda jak po śniegu- zero przyczepności na tylnej osi i auto gdzie mogło, tam chciało wiać... Nauczka na przyszlość...