aktualnie - o rejstracji RHD

Moderator: Moderator

fred9
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

a ktos ma informacje na temat stawek ubezpieczen i kosztow przegladow w de ?
Awatar użytkownika
steveo
Coś już wiem
Coś już wiem

Pewnie będzie drożej niż w pl,fajne jest to w DE ,że jak nie jeździsz to możesz wypowiedzieć OC , a nie jak w PL płacić non top.
A nie można przypadkiem wykupic oc na same numery nadwozia?
pozdro
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

kamilp1908 pisze:Chyba żaden diagnosta w PL nie może wbić swojej pieczątki w Niemiecki dowód. Tam mają swój odpowiednik stacji okręgowych.
do niemiec zawsze blizej na przeglad niz do uk...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
kamilp1908
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

Tego akurat nie podważam. Odpowiedziałem tylko na pytanie kolegi. W sumie masz Odinn racje, jak ktoś mieszka pod zachodnią granicą, to jest całkiem dobre wyjście żeby legalnie jeździć samochodem RHD.
Turbo zaczyna pompować, a tylne koła wariować :D
fred9
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

mieszkam w szczecinie wiec gdybym mial auto zarej na kogos z rodziny niemieckiej to na przeglady mialbym blisko ... kwestia tylko wysokosci ceny polisy chociazby obowiazkowej :)
Awatar użytkownika
Nero
Stały gość
Stały gość

Przy robieniu przegladu za granica dostajesz certyfikat i nikt ci nic w dowod nie musi wbijac. Bynajmniej tak robia w UK, robilem w UK przeglad auta na polskich blachach i dostalem certyfikat ze auto jest sprawne.
Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

Nero pisze:Przy robieniu przegladu za granica dostajesz certyfikat i nikt ci nic w dowod nie musi wbijac. Bynajmniej tak robia w UK, robilem w UK przeglad auta na polskich blachach i dostalem certyfikat ze auto jest sprawne.

:angered: :angered: :angered: :angered: :angered: :angered: :angered: :angered: :angered: :angered:
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
Awatar użytkownika
Nero
Stały gość
Stały gość

roball pisze:
Nero pisze:Przy robieniu przegladu za granica dostajesz certyfikat i nikt ci nic w dowod nie musi wbijac. Bynajmniej tak robia w UK, robilem w UK przeglad auta na polskich blachach i dostalem certyfikat ze auto jest sprawne.

:angered: :angered: :angered: :angered: :angered: :angered: :angered: :angered: :angered: :angered:

???
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

Nero pisze:
roball pisze:

???
http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
Awatar użytkownika
Nero
Stały gość
Stały gość

Dobra moglem inaczej sformulowac zdanie i slowo "bynajmniej" nadal pasowaloby do calosci kontekstu. Nie ma co sie spinac, chyba ze jestes Alfa i Omega to sorry.

P.S nie musisz wklejac mi slownika bo znam znaczenie tego slowa.

A i jeszcze jedno, nie przyczep sie ze nie uzywam polskich znakow, orpogramowanie na kompie mam angielskie to tak na marginesie.

Zakoncz to OT bo szkoda tematu.
Ostatnio zmieniony pn 28 lut, 2011 21:32 przez Nero, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

Nie stresuj się - brak ogonków to normalka, dużo ludzi siedzi na niepolskim sprzęcie (i nie w Polsce).
Jak ktoś pisze prostym językiem i wali orty to mnie to nie bodzie, ale zamiana bynajmniej/przynajmniej działa jak pół litra na menela ;)
Awatar użytkownika
Nero
Stały gość
Stały gość

Bardzo dobrze Cie rozumiem i wiem co masz na mysli i uwierz mi ze wiem jaka jest roznica pomiedzy bynajmniej a przynajmniej ;) Ale jak napisales nie stresujmy sie, w takim razie milego wieczoru zycze ;)
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”