panowie doradźcie mi jak lepiej z kolorami bo tak chce zrobić nissana do wiosny
odwzorowałem alusy jakie mam w 90% do tego progi plus dokładki na tylni zderzak i pomalowanie na czarno dołu co o tym myślicie ??
albo taki kolor
Ostatnio zmieniony sob 04 gru, 2010 10:06 przez piotras1554, łącznie zmieniany 4 razy.
no fajnie wyglądać będzie ale kolor felg koniecznie taki? niby źle nie wyglądają ale jakoś tak nie wiem chyba że to tu na fotce takie są kolory inne niż w rzeczywistości
a klatkę będziesz wstawiał?
a może fele w jakiś oczojebny kolor jak skośnoocy nieraz ładują do nismo np jakiś taki żółty rażący czy zielony pomarańcz lub jak wolisz różowy ale takie ostre mocno też by chyba pasowało hehe tak sądzę z białym i czarnym myślę że było by ok
czy jak jest różowy jakiś dodatek to już ma oznaczać że to baba jeździ autem? hahahahahah
ja tam jak bym miał np całe w czarnym kolorze auto to mógłbym sobie założyć różowe fele to nie jest wcale straszny kolor ale racją jest że auta w różowym bym nie chciał
Ostatnio zmieniony ndz 05 gru, 2010 11:10 przez Matt Castillo, łącznie zmieniany 1 raz.
no i nie najgorzej to wygląda ale wiadomo że w rzeczywistości ładniej kolory wyglądają niż w nfs'ie
kurde też sobie w grze kombinowałem z malowaniem nissana ale po formacie mi grę wcięło ;/