regeneracja turbinki

Wszystko dotyczące użytkowania, dobierania, eksploatacji turbin oraz ew.napraw

Moderator: Moderator

cziko

pSyl0 pisze:Tak jak powiedzial Karllos, ja swoja regenerowalem w firmie Pezal, zaplacilem 1044PLN, zestaw naprawczy, pisakowanie, wywazanie i gwarancja na 6miesiecy bez limitu kilometrow. Nie wiem jak efekty bo turbo lezy narazie kolo silnika u Jarkowego w garazu :D

Wiem ze 1K to duzo za regeneracje ale w 3miescie robia to tylko dwie firmy wlasnie Pezal i "Myszkiery" o myszach slyszalem malo pochlebne opinie, np. to ze robia nie na nowych rzeczach a wybieraja mniej zniszczone z innych turbin. Nie wiem ile w tym prawdy, ale wolalem oddac do Pezala...
ty a topbie nie dosc ze panewe obruciło to jeszcze i turbine miałes zajezdzona????
pSyl0

tragedii nie bylo ale :idea: mam plan odnosnie ich gwarancji :] moja turbina bedzie wieczna :D :D :D
Anonymous

FIMRA JAN MUNIAK (tel 55 22 111 22) działa od 1994r tylko turbosprężarki, (znalazłem gościa przez allegro - sprzedaje tam jużregenerowane turbinki) 600 +;););) "vat " ;);) no wiecie... więc 600 chwalą się,że super super 6 mies gwarancja, jak ktoś słyszał, proszę o opinię !!! dzięki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Turbo”