Dobra to ja wam opowiem teraz moja przygode ....
Wyjezdzam wczoraj w nocy z warsztatu JSS, byla godzina 2:30am ... Dojezdzam do Alei Krakowskiej jadac od REALa ... pierwsza cywilizowana ulica i co jest ? .... wyjezdza patrol drogowki .... dzieje sie to na skrzyzowaniu. Ja mam zalozony nowy wydech .... 2,5" cala jeden tlumik koncowy - przelot. No to bach odrazu wciskam sprzegilko i jest w miare cicho .... no ale trzeba w koncu kiedys przejechac te skrzyzowanie ( niebylo juz swiatel - przypominam 2:30am ) ... Smerfy sie namnie gapia a ja troche niewiem co robic .. wiem ze jak rusze to troche "zadudni" a przeciez na ich oczach niewyskocze i niewloze silencera w wydech

:D .... No nic ruszam .. przejezdzam .... no i co ? Oni jada zamna ...... na szczescie chyba nieinteresowal ich moj wydech bo jaechali dalej tempem patrolowym i spokojnie sie oddalilem ( puki niestracilem ich z oczu - oczywiscie przepisowo) ... No dobra Jade dalej Krakowska w strone centrum ... mijam z naprzeciwka jeszcze z jeden radiowoz ... Dojezdzam do Lazeinkowskiej ( tzn to jeszcze niejest lazniekowska ale nastepna rownolegla do Banacha ) no i daje troche ... nielece jakos szybako no ale ... przelatuje przez srzyzowanie ze zwirki i wigury ( akurat bylo caly czas zienole wiec niehamowalem ) i jak juz tak przelecialem to nagle zuwazylem ze tam staly psy na poboczu O_) przy tym stadionie po prawej .... Ja pondiole - mysle - pewnie mnie namierzali moze nawet machali a ja niewidzaielm O_O ... jade bez gazu ale niejada zamnao ani nic ... - do tej pory niewiemco robili , jedli paczki , stali z radarem ? Jakby stali z radarem to by mnie zdjeli na bank .. .. a moze zdjeli i pomysleli ze uciekam bo sie niezatrzymalem ? ... Qrde no niewidzialem aby machali .. ale jakby machali i bym niestanol to chyba by ruszli w "poscig" nie ? ... Qrde i taki zdegustowany deojechalem do domu .. mijajac jeszcze jeden (!) patrol juz na osiedlu. Do wydechu sie nieprzyczepili - to dobrze bo chyba mieli okazjie ( albo w nocy leniw byli) ale dreczy mnie ten patrol na Zwirki ? A jak mieli videoradar czy costam ?

....
... Normalnie qpa, wrocilem do domu - przeczytalem jeszcze post TOMa to juz wogle zwatpilem ... dobra noc.

"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."