mam szybkie pytanko:
kto z was ma działalnośc i umowe z intercarsem, lub ma numer klienta w IC z dobrymi rabatami na produkty 555 ?
W zamian chetnie podziele się rabatami w DAKOLu.
pozdro
Wojtek
INTERCARS i inne firmy RABATY
Moderator: Moderator
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
pająk napisz co potrzebujesz a ja sprawdzę cenny dla ciebie po naszych rabatach albo zadzwoń do mnie jutro około 11
udalo sie zalatwic sworznie 55 za 35zl/szt- dziś składam proszkowany przedni zawias w nissanie 
wiem, że mitsumaniaki wyrobili sobie straszne rabaty, ale tylko do mitsubishi, taka sama bedzie sytuacja z civicem.
ps we wrocławiu w sklepach do japonców chcieli 70zł/sztuka za te sworznie
wiem, że mitsumaniaki wyrobili sobie straszne rabaty, ale tylko do mitsubishi, taka sama bedzie sytuacja z civicem.
ps we wrocławiu w sklepach do japonców chcieli 70zł/sztuka za te sworznie
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
w tym przypadku polecam CER Motor, tylko jest to jakis zamiennik a nie OEMvibe pisze:panowie jak o rabatach mowa zróbcie mi promocje na brand new pompo olio di oliva ca18det pilna sprawa.
sory za ot.
niestety nie odbieraja telefonu, więc chwilowo nie jestem Ci w stanie podać ceny,
jak tylko odbiora wrzuce cenke
młody a jaki numer tego sworznia masz?
co rozumiesz do złożenia- rozbieralne ???
moje 555 identyczne jak twoje- suche i z kalemitką: dziś kupiłem smarownice i nabiłem sworznie- nobla dalbym Twórcom tego typu sworznia, bo możliwość wymiany smaru w sworzniu to prawie jego regeneracja, a raczej kuracja uzdrawiająca
musze zamówić więcej tych sworzni, póki jeszcze wersje z kalamitkami są dostępne
musze zamówić więcej tych sworzni, póki jeszcze wersje z kalamitkami są dostępne