Co was wkur*ia.....

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

kupis deski folie i jazda!! pozniej garaz ci zostanie :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony ndz 16 maja, 2010 21:01 przez domino, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

www.oknadomino.pl
Awatar użytkownika
dapper
Stały gość
Stały gość

Ale wiecie co...ja myslalem ze tu bedziecie pisac co Was w nyskach wkur*** a tu nic. I to mnie cieszy. Bo wiadomo ze do tego auta trzaba miec cierpliwosc i za to je kochamy :D

NISMO RULEZ!!!
PiotrekŁDZ
Prime Druciarz

Jak to co W? Całe nyski nas wkurwiaja ale nikt o tym nie pisze bo to taki temat tabu, a najchętniej to by wszyscy baśke se kupili;)
Awatar użytkownika
krzych
Coś już wiem
Coś już wiem

Mimo to że się grzebie co chwilę pod maską i nie tylko to ja bym nie zamienił . To ałto z duszą :)
SMela21
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

ja mam głupie pytanie... dlaczego nissan nie cierpi hondy ?? :) bo BMW to rozumiem ale tego nie.

Ja mialem accorda V i bardzo fajne autko, chętnie zonie bym kupił civica VI w sedanie bądź coupe bo nam się podoba.
Obrazek

Tylny napęd jest jak seks. Po co na ręcznym? Jak można dać w pizdę
Awatar użytkownika
Dasiek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

SMela21 pisze:ja mam głupie pytanie... dlaczego nissan nie cierpi hondy ?? :) bo BMW to rozumiem ale tego nie.

Ja mialem accorda V i bardzo fajne autko, chętnie zonie bym kupił civica VI w sedanie bądź coupe bo nam się podoba.
Skąd takie myśli ??
Przecież nissan i honda to jedna wielka Japońska rodzina. Tak samo jak subaru itp.
Ja jeżdże czasem na spoty MKH (małopolski klub honda) i jest całkiem ok :D
Wajser
Coś już wiem
Coś już wiem

To Honda nie cierpi Nissana bo zazdrości mu RWD :D
Awatar użytkownika
TiGRA
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

A zbanować Was za te herezje o HUNTACH?? :mrgreen:

Nie wkurvviać!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wajser
Coś już wiem
Coś już wiem

A mnie wku*wia lokalny "zespół" "śpiewajacych" emerytów... wierzcie mi nie ma kur... nic gorszego jak wycie starej babci, która kompletnie nie potrafi śpiewac od godziny 10 do 24 w soboty.... w KAZDĄ sobote... masakra ;/
Awatar użytkownika
MiniMi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

a mnie wku***a to że od tygodnia siedzę w norwegi i nie mam pracy :/ a jechałem na "pewną"
Pieniądze można zainwestować, albo przepierdzielić. Można też zainwestować w nissana- czyli przepierdzielić.
Awatar użytkownika
TiGRA
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Posty o powiodzi wydzielone do tematu Powódź 2010

Wszelkie posty o powodzi w tym temacie będą kasowane a uzytkownik otrzyma bonusa :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Awatar użytkownika
Rzodkiewa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Zerknąłem dziś na dawno przeze mnie nieodwiedzane forum audi 80 :mrgreen: i przez przypadek czytając jeden z projektów natknołem sie na http://img6.imageshack.us/i/dsc00406lx.jpg/ ... takie małe nawiązanie do pierwszego posta w tym temacie :lol: :lol: pozwala zrozumiec autora :D

Mnie wqrwia to że... nikt nie chce kupic mojego audi 80, które tak bezskutecznie sprzedaje od miesiąca :mrgreen:

edit
sry że teraz to tego nawiązuje kiedy częsc z was ma proble z wodą :?
Ostatnio zmieniony czw 20 maja, 2010 20:41 przez Rzodkiewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Rzodkiewa pisze:Zerknąłem dziś na dawno przeze mnie nieodwiedzane forum audi 80 :mrgreen: i przez przypadek czytając jeden z projektów natknołem sie na http://img6.imageshack.us/i/dsc00406lx.jpg/ ... takie małe nawiązanie do pierwszego posta w tym temacie :lol: :lol: pozwala zrozumiec autora :D
Dokładnie teraz widać w jak mnie otoczyli heh :P
Ostatnio zmieniony pt 21 maja, 2010 10:13 przez MORDA, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek89
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Gotcha sobie pomyśleli
:lol:
Rice is nice
Obrazek
Awatar użytkownika
GRAQ
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

A mnie denerwuje mój gwint...Nie mogę amora rozkręcić. Do tego mam jakąś jelitówkę i nie mogę nic zrobić. Nic nie jem bo jak zjem to nie wstanę z tronu. I łeb mnie boli....niech mnie ktoś dobije!!!! I mój ojciec sie nabija że mam gruz nie auto! A ja nie po to wpompowałem 20 koła żeby ktoś tak mówił!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”