jak zamontowac hydrauliczny hamulec ręczny??
Moderator: Moderator
Wszystko ładnie, tylko ja nic nie rozumiem z tego rysunku (tych znaczków itp.) . A bardzo interesuje mnie to co stworzyłeś. Mógłbyś dokładnie opisać na rysunku co i jak...

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
a co to za problem, przy tarczasz masz tłoczki zaznaczone, przy rysunkach masz ich miejsce w całym układzie... masz taka klamke jak od kranu, którą otwierasz lub zamykasz przepływ płynu hamulcowego w kierunku tylnej osi... w ten sposob mozesz w każdej chwili rozłączyć standardowy układ i dostać hamulec hydrauliczny na tylną oś...
takie coś miałoby jeszcze jedną zaletę.... >> jeśli hamulec hydrauliczny miałby możliwość blokowania w pozycji zaciągniętej [np jakaś forma blokady a'la blokada skrzyń biegów] to przy otwartym zaworze mamy hamulec parkingowy na 4 koła! prawie jak automat
ciekawe co na to tarcze, klocki i tłoczki... jakieś przymarzanie na zime ? 
takie coś miałoby jeszcze jedną zaletę.... >> jeśli hamulec hydrauliczny miałby możliwość blokowania w pozycji zaciągniętej [np jakaś forma blokady a'la blokada skrzyń biegów] to przy otwartym zaworze mamy hamulec parkingowy na 4 koła! prawie jak automat
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

Dzięki, dzięki już do wszystkiego doszedłem.
No i po niedzieli wprowadzę w życie
pozdro.
No i po niedzieli wprowadzę w życie
pozdro.

Nie wiecie gdzie można dostać taki malutki zaworek