z tego co mówisz to większość z nas powinna je miećSilicone pisze:tak roznia sie.
a regulator cis. paliwa to czemu nie potrzebny, seryjny przy walbro moze rozne cuda wyprawiac.
dobry temat czekam az sie rozwinie
masz jakieś poparcie tej tezy ?
Moderator: Moderator
z tego co mówisz to większość z nas powinna je miećSilicone pisze:tak roznia sie.
a regulator cis. paliwa to czemu nie potrzebny, seryjny przy walbro moze rozne cuda wyprawiac.
dobry temat czekam az sie rozwinie

wlasnie. a seryjny regulator jest dobry do seryjnej pompy. a zmieniajac pompe, wtryski trzeba tez zmienic regulator, tym bardziej jezeli stroimy na swince. jak sie myle to mnie poprawcieForest pisze: chyba że seryjny regulator jest uszkodzony.

No właśnie widziałem na Ebay te Nismo po 100funtów...Silicone pisze:ja mam nismo - koszt 100funta pasuje bolt on
cis na wolnych 3bary bez podcisnienia - potwierdzone
doladowanie 0,6 jest w serii- wiec jakie podniesione?

mylisz sięSilicone pisze: wlasnie. a seryjny regulator jest dobry do seryjnej pompy. a zmieniajac pompe, wtryski trzeba tez zmienic regulator, tym bardziej jezeli stroimy na swince. jak sie myle to mnie poprawcie

[/center]

wlasnie o to mi chodzilo.Forest pisze:I owszem regulowany przydaje się do strojenia, szczególnie świnką ale to zależy od docelowych mocy