Live For Speed [DRIFT]

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
moryc7
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

witam! gra ktoś w live for speed? razem z kolegą gram przez hamachi na crackowanej wersji s2 alpha 0.5 z22. może miałby ktoś ochotę pograć z nami? polecam tą grę ze względu na doskonałą fizykę i masę dodatków takich jak np podmiana wozów (ja zamiast fz5 mam s13 200sx:D a zamiast fxo mam r34 gt-r:D). zazwyczaj sypiemy driftami, czasami z nudów sie gonimy w "berka":D albo jakiś drag race..:] jak uzbiera sie kilku/kilkunastu dobry drifterów to może nakręcimy nawet fajny filmik z nielegalnymi wyścigami i policją;] chętni do gry dołączajcie sie do sieci na hamachim (sieć: HellForceDrivers a hasło: lfs). piszcie na gg: 7509163 propozycje, kiedy moglibyście wbić na server:D jeździmy prawie codziennie koło godziny 19:00 czasami nawet trochę wcześniej/później. poniżej wrzucam linki do pobrania niezbędnych programów do gry (wraz z opisami):

-lfs s2 alpha 0.5 z:

www.tiny.pl/hqvzx

-patch do wersji z22:

www.tiny.pl/hqvv8

-unlocker lfs (odblokowuje demo - mamy darmową licencje s2):

www.tiny.pl/hqvvv

-hamachi wraz z unlockerem (po 30 dniach wygasa licencja, ale po odblokowaniu mamy "non-commercial" na czas nieokreślony):

www.tiny.pl/hqvvb

-ipPatcher lfs (niezbędny do gry w lfs przez Hamachi):

www.tiny.pl/hqvvz

-dodaję napisaną przeze mnie instrukcję krok po kroku od downloadu aż po granie (jest to tylko 1 strona więc proszę o dokładne przeczytanie) :

a) wersja ***.docx : www.tiny.pl/hqvbc

b) wersja ***.txt : www.tiny.pl/hqbnl

-strona z modami do lfs:

www.lfsmods.com

- a tu jeszcze strona z wieloma set-up'ami wozów (pliki ***.set wrzucamy do data/setups):

www.tiny.pl/hh89d

Jest to razem tylko 137,86 MB więc myślę, że wiele osób pokusi się na instalację - bo na prawdę warto. Zapraszam do gry i pozdrawiam, Moryc7
Ostatnio zmieniony pn 26 paź, 2009 21:46 przez moryc7, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
BloodS
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Mi się tam bardziej drift w Grid podoba. Jakiś taki bardziej realny.
Po za tym twoje linki zalatują propagowaniem piratów, a to nie ładnie...
Awatar użytkownika
nismo250
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

ally tam chyba zaczynal
a teraz prosze SDS
popieram popieram
tylko rubcie progres kupcie jaka nyske
i koniec z matrixem
czesci do nissanów 889643199
[center]Obrazek[/center]
Awatar użytkownika
moryc7
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

haha no wiadomo on-line to nie to samo co w realu, ale jest wiecej osób przynajmniej (nie to co u mnie w mieście 3 drifterów) i nie trzeba bulić za nowe opony:P
Zapraszamy do Zakopanego!! http://www.zol.pl/nocleg/sfinks

Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Ajjjj Pierony Jedne :)

Od razu off Top i marudzenia :) Zamiast docenic Kolegi prace.

Fakt faktem Do najbardziej legalnych to sie niezalicza, ale powiedzcie szczerze kto choc raz nie korzystał z "SUM KONTROLNYCH" :)

Także dzieki MORYC7 za Tourtorial i narzędzia , i do zobaczenia w LFS :)

Pozdr
...I'm Not Riding Too Fast,
I'm Flying Too Low....

http://picasaweb.google.com/tothic
Awatar użytkownika
moryc7
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

spoko do zobaczenia na srvrze:D

Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

BloodS pisze:Mi się tam bardziej drift w Grid podoba. Jakiś taki bardziej realny.
Po za tym twoje linki zalatują propagowaniem piratów, a to nie ładnie...
ja uwazam ze grid to raczej NFS niz symulacja :) dolacze sie kiedys na pewno do gry, bo kilka lat temu pocinalem w LFS. POwiedz mi jak sie zamieni auta to widac tylko nowa bude czy osiagi tez sie zmieniaja?
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Awatar użytkownika
moryc7
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

niestety tylko tekstura sie zmienia z tych niczego nie przypominajacych kanciaków na cos w miare podobnego do oryginalow, jednakze osiagi zostaja te same. tak jakbyc bude i wnetrze zmienil, z tym ze aerodynamika sie nie zmienia:P

Postojebca
Postojebca

osiagi tez mozna zmienic tweakami do woli od pojemnosci,liczyby cylindrow,rodzaju silnika,red line, do mocy, momentu itp

jeden warunek mozna grac wtedy tylko single a jak w sieci to Wszyscy musz miec te same ustawienia w tweaku bo inaczej tego co ma inaczej odrazu wywali z serwera ;)
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Awatar użytkownika
moryc7
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

no tak tak ale do najnowszej wersji chya i tak nie ma tweaka... fajny programik to bespoke. podmienia felgi. tez niestety ostatni jaki byl to chyba do wersji X... a szkoda.

widze ze mamy tu paru graczy w lfs?? to moze ktos bedzie jutro gral?? jak tak to wbijajcie o 19:00. pzdr
Ostatnio zmieniony pn 26 paź, 2009 21:19 przez moryc7, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ige
Postojebca
Postojebca

sa tweaky do prawie wszystkich
a napewno to wszystkich ostatnich :)
jak cos to mam jak trzeba

no bespoka to juz niestety dawno niema

ja tam wpadne w tygodniu jakos mysle do was na serwer bo narazie nie mam czasu i musze poinstalowac te cale hamachi bo normalnie gram legal online :)
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Awatar użytkownika
moryc7
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

noo wiesz ja myslalem ze pogram chwilke i mi sie znudzi dlatego odblokowalem. dla tych ktorzy tez chcia pograc a nie chca wydawac ponad 100zl na licke s2 zgromadzilem w jednym miejscu pliki ktore znalazlem w necie zebysmy wszyscy mieli ta sama wersje i zeby nie bylo problemow... do tego tutek co i jak i mam nadzieje ze beda chetni:D dzis nie mialem czasu grac ale jak widze i tak nikt sie nie podlaczyl do hamachi. w kazdym razie jutro po 19 na pewno bedziemy z kumplem takze wbijajcie:D mysle ze nawet przed 19 juz bd srvr stal:D

Stały gość
Stały gość
Kontakt:

dzieki stary za linki powiedz w czym odpalic ta instrukcje bo zglupialem :) sciagnelem wszystko w 5 minut i chcialem pogierac sobie w piakeny poniedzialkowy wieczor :)
Awatar użytkownika
moryc7
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

o kurcze to ma jakis dziki format .docx ... pisalem to w wordzie 2007 ... dołączam w pierwszym poście wersję w notatniku w razie gdyby ktoś miał problemy z otwarciem ***.docx.

ps. czekam na srvrze, zobaczymy na co Cie stac:D
Ostatnio zmieniony pn 26 paź, 2009 21:52 przez moryc7, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
p.g.
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

bog zaplac chyba sie przejde zaraz do piwnicy pogodzic sie ze stara kierownica do kompa hehe :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”