impreza na poczatku miala byc zlotem nt potem zaprosilem wszystkich nissan ownerow zarowno z TK jak i z Driftforum. jako ze w organizacji pomagali mi chlopaki z nt stad nazwa nissantech i prodrift tak czy siak generalnie nie wiem do czego zmierzasz;) na imprezie byli milo widziani wszyscy i kazdy kto sie pojawil raczej sie tak czul napewno nie bylo zadnych klubowych podzialow bo ja takich nie uznaje totalnie.
neo dzieki musze przyznac ze 2 dni na wyrazowie dają niesamowity progress z kompletnego zera driftowego kilka razy przejechalem cala trase z DS driftem:D bylem mega happy.
tydzien pozniej wizyta na drift legalu bałem sie ze nie ogarne na suchym zupelnie i moj skill da dupy po maxie ale jakos poszlo z czego sie mega cieszylem! auto wrocilo same do domu to tez sukces;D Binio zapinki polecam super sie sprawdzają do tylniego tez takie zrobie i musze rozkminic jeszcze cos na progi bo nity sa zbyt malo uniwersalne jesli chodzi o zdejmowanie. problem z wiertarką;P
Majku taki jest plan. impreza byla na 3 najwiekszych forach gdzie mozna spotkac driftujace nissany wiec to raczej sie nie zmieni tak samo jak zabawowa forma imprezy ale mozliwe ze zmieni sie lokalizacja i moze zaprosimy tez kolegow spod niebieskiego smigla;) czas pokaze napewno imprezka bedzie
[ Dodano: Pią 30 Paź, 2009 08:59 ]
http://vimeo.com/7338854
F*** JDM be a ricer. :]