Koszulki
Moderator: Moderator
opcja nr 1 bedzie napewno
wiem ze sa 3 kolory koszulek
czarny niebieski i jakis tam jeszcze, ale nie pamietam ;D
wiem ze sa 3 kolory koszulek
czarny niebieski i jakis tam jeszcze, ale nie pamietam ;D
2 opcja chyba bedzie tylko w 1 wydaniu
(limitowana ) u mnie w domku 
zobaczymy jak to wyjdzie w prawniu
narazie musze jeszcze pomyslec jaka czcionka ma byc i wielkosc napisu 
zobaczymy jak to wyjdzie w prawniu
Idzie zima, siarczyste mrozy i przeszywający chłód... Pytam zatem, czy rozpatruje się produkcję jakichś fajnych bluz - czegoś stylowego, nie przymierzając na wzór NT 
koszulka zrobiona
tylko jeszcze brak napisu Turbokillers bo rano cos forum nie dzialalo i nie moglem znalesc jaka czcionke wybrac. teraz musze pomyslec nad tym
chyba ze jakies propozycjie? 
nie chcialem walic homera za duzego bo balem sie ze wyjdzie pikseloza, ale ogolnie nie jest zle, mozna troche rozmiar zwiekszyc. na dniach bedzie napis jeszcze
a zapomnialem jest jeszcze kolor niebieski do wyboru jak co
tylko jeszcze brak napisu Turbokillers bo rano cos forum nie dzialalo i nie moglem znalesc jaka czcionke wybrac. teraz musze pomyslec nad tym
nie chcialem walic homera za duzego bo balem sie ze wyjdzie pikseloza, ale ogolnie nie jest zle, mozna troche rozmiar zwiekszyc. na dniach bedzie napis jeszcze
a zapomnialem jest jeszcze kolor niebieski do wyboru jak co
Ostatnio zmieniony śr 21 paź, 2009 18:18 przez bybs, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mlodyrumak17
- Coś już wiem

- Kontakt:
dla mnie mistrz jeszcze taką bluze chce 
Jestem zboczeńcem pociągają mnie trzynastki ( s-trzynastki) 
Ja oczywiście też jest zainteresowany 2szt XXL 1szt S 1szt M najlepiej zrobić temat w zakupach grupowych i tam będzie lista
musze jechac zrobic napis z tylu
ale chce jeszcze zeby dozucili z przodu male logo Nismo
czy jakies inne moze propozycje ?
ale chce jeszcze zeby dozucili z przodu male logo Nismo
czy jakies inne moze propozycje ?
przód Nismo albo 200sx lub Nismo 200sx a z tyłu TURBOKILLERS.COM
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
o taaaaaaaaaaak, logo NISM• z przodu to fajna opcja by była 
Ostatnio zmieniony pt 23 paź, 2009 21:29 przez m0rr1s, łącznie zmieniany 4 razy.
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

tylko nie wiem jaka czcione walic Turbokillers nie chce jakies zwyklej bo koszulka ma bycnie zwykla 
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
forumowa... forumowa tak jak naklejki od TiGRY 
wysiadasz z samochodu, ktos z tylu czyta naklejke, patrzy Ci na plecy i widzi to samo XD
ps, z tym tekstem 1.2 bara to i ja bym sie chetnie skusil ;]
wysiadasz z samochodu, ktos z tylu czyta naklejke, patrzy Ci na plecy i widzi to samo XD
ps, z tym tekstem 1.2 bara to i ja bym sie chetnie skusil ;]
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

-
harnas
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
a moze by tak zrobic napis z tylu "www.turbokillers.com" z przodu to co jest i pod tym fredem dopasowany napis turbosow;p ??
wszytsko chodzi o kase. oni troche sie cenia za koszulke z homerem placilem 40 zl za napis chca od okolo 20 zl (okolo 40 cm dlugosci 16 wyskosci) i za kazdy nastepny napis kolejne 20 zl
rabat oczywiscie jak najbardziej. ale musz jeszcze z nimi pogadac . mozna by zrobic jakas wstepnie liste chetnych, zebym wiedzial ile wyciagac rabatu od nich
rabat oczywiscie jak najbardziej. ale musz jeszcze z nimi pogadac . mozna by zrobic jakas wstepnie liste chetnych, zebym wiedzial ile wyciagac rabatu od nich