[Film] 7.9s w wykonaniu 200sx...
Moderator: Moderator
Ostatnio zmieniony wt 16 gru, 2008 23:42 przez ODINN, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
-
Vergil
Ja Pier*****
Tten silnik nie chodził jak jakieś V8 tylko wyglądał na wyżyłowanego japońca (może to SR20det?).
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
nie wyglada na 7.9 a jednak.wyje niezle
-
Tomek901028
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Najlepszym samochodem przygotowanym na 1/4 mili będzie Corvetta Grzegorza Staszewskiego, olbrzymie możliwości, już teraz czas na poziomie 8sec i te 1500 kucy... a to przecież jeszcze nie wszystko...ale rozmawiamy tu o samochodach z Japonii i jeśli chodzi o 200sx kocham go!!!
Tak, bardzo fajnie.Tomek901028 pisze:Najlepszym samochodem przygotowanym na 1/4 mili będzie Corvetta Grzegorza Staszewskiego, olbrzymie możliwości, już teraz czas na poziomie 8sec i te 1500 kucy... a to przecież jeszcze nie wszystko...ale rozmawiamy tu o samochodach z Japonii i jeśli chodzi o 200sx kocham go!!!
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
zaufaj mi to będzie miłość platonicznamysza pisze:Tak, bardzo fajnie.Tomek901028 pisze: i jeśli chodzi o 200sx kocham go!!!
- Owca
- Coś już wiem

- Kontakt:
Tomek901028 pisze:Najlepszym samochodem przygotowanym na 1/4 mili będzie Corvetta Grzegorza Staszewskiego, olbrzymie możliwości, już teraz czas na poziomie 8sec i te 1500 kucy... a to przecież jeszcze nie wszystko...ale rozmawiamy tu o samochodach z Japonii i jeśli chodzi o 200sx kocham go!!!
NIEZŁY KOTLET ODGRZANY