moje 17 pasuja bez dystansu ale na styk o ramie ( 2mm ) wiec dalem dystans 5mm a obecnie dolozylem jeszcze 5mm i mam relatywnie ET25
na poprzednich felgach 16 potrzebny jest dystans 10mm
Czemu uważasz ze swap samego przodu jest bez sensu ?
Moderator: Moderator

Binio_ pisze:
Czemu uważasz ze swap samego przodu jest bez sensu ?
[/center]

moja 6-letnia corka sama by to zrobilatrabirider pisze:jak to jest w końcu z montażem tych zacisków na tył w s14 bo już zgłupiałem , niby sie da ale nikt nie napisał co do tego potrzeba. (dokładnie chodzi mi o ręczny)
[/center]
to znaczy ze za ciebie też to zrobiła , takie odp to się możesz wsadzić w ....nismo250 pisze:moja 6-letnia corka sama by to zrobila

zamias sie madrzyc to wes przeczytaj PIERWSZY postGelo pisze:
W przypadku s13 problemu z hamulcem ręcznym nie ma gdyż zostawiamy tarczę kotwiczną z s13. Linki do ręcznego od R33 stosujemy i wszystko działa pięknie.
W przypadku s14/s14a ściągamy piastę, zakładamy tarczę kotwiczną od R33 lub od S13 i montujemy resztę hamulców. W obu przypadkach mamy więc hamulec ręczny.
[/center]
w tym akurat dokładnie nie pisze co trzeba podmienić bo o lince nic nie ma napisane.W przypadku s14/s14a ściągamy piastę, zakładamy tarczę kotwiczną od R33 lub od S13 i montujemy resztę hamulców. W obu przypadkach mamy więc hamulec ręczny.