Zawieszenie Skyline r33

Moderator: Moderator

Nismo_88
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Witajcie

Mam pytanie :) Czy gwintowane zawieszenie od modelu GTR będzie pasowało do mojego GTS?
Dodatkowo proszę o wskazówki, co nalezy wymienic w świeżo zakupionym, oczywiście zajmę się blacharką gdyz dostały trochę nadkola i jest troche rys więc poleci nowy lakier, ale co z silnikiem, nic nie cieknie, pracuje równo, nie kopci ale nie wiem nic o konserwacji, mam zamiar wyciągnąć go na czas malowania komory silnika, słyszałem że bardzo wskazana jest pompa oleju ale jak działa to czy jest to ważne, Oczywiście sprawdzę sprzęgło wymienię wszystkie płyny, olej na 10w60 itp

Mam okazję kupić tanio zestawik bilsteina gwintowany był wcześniej w r33 GTR więc musze wiedzieć czy pasuje

Pozdrawiam

[ Dodano: Wto 28 Lip, 2009 14:36 ]
Byłem dzisiaj w warsztacie zajmującym się budową potworów w Portsmouth, typek przy mnie z piwem w ręku robił mazdę rx-7 z silnikiem wankla na t45 650km !!! Bestia ogólnie 2 skyliny MIODEK w srodku !!! Piękne przystosowane do driftu, zwiecha jeżeli podpasuje ta z mojego pytania :) + montaż for free :) Więc jedno za mną, silniczek może mi za 1000 funta zrobić na zicher na tuningowych częsciach z komputerkiem sterującym mapami w silniku+ wszystkie rury dolotowe + monta<font class="red">rz</font> t28 intercooler mi załatwi tanio używkę :) Ogólnie niebo dla japońskich aut, 2 rozbite corolle ae86 na częsci, 200sx za garażem, skyline r33 na częsci pozwolił mi na szaberek więc za niską kasę wybiorę co lepsze ze srodka :)

Czy lepiej wydać tą kasę w polsce? Jak myslicie?
Lakiernik + blacharka to 800 funtów tutaj + body kit

Przyjechałem tutaj tylko po to aby zrobić to autko więc zostanę tyle ile ono tego będzie potrzebowało, po remoncie silnika powiedział ze powinien mieć 330km + kręcenie ecu :)

Proszę o pomoc w wyborze

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”