W załączniku wrzucam przelicznik opon.
Niewiem czy to przejdzie. Jeśli nie to napiszcie jak to udostępnić wszystkim.
To jest fajny programik który pokazuje ile kłamie licznik przy zmianie rozmiaru kół
Przelicznik opon
Moderator: Moderator
Oby asfalt zawsze był suchy, gładki i lśniący. Amen
ehhhh to ja nie rozumiem. Kto mi wyjasni czemu moj tak duzo pali ??? 15-16 l /100 a kiedys jak nim zapiepszalem tak na maxa to spalił z 25 w miescie nawet wiecej 
Mi w mieście pali ok 15L. Tylko że ja nigdy nie jeżdżę spokojnie. Zawsze na baku zrobię kilka... minut na jakimś fajnym parkingu. Wtedy pewnie spalanie wzrasta do około 20L na 100 a może i więcej.
EMWU is dead
-
Ramzes
mi na trasie pali 10-12l, zależy jak jade a po mieście 13-15l i też zalezy jaki mam dzień.
Ogólnie jestem zadowolony.
Ogólnie jestem zadowolony.
to moj pali sporo mniej
ale zaznaczam, jezdze spokojnie i po centrum bardzo mało. do pracy mam 26 km i jade bocznymi drogami omijając całe centrum. no wiec moj nissanek pali teraz kolo 9,5. Zimą palił 10,5. Niedawno udało mi sie spalic ponizej 9,5
A po wskazniku paliwa widze ze tym razem tez malutko spali
Wiem ze trudno w to uwierzyc ale ... tak jakos wychodzi. Najwiecej to wyszlo mi 12,5 ale wtedy godzinke jezdzilem po torze kartingowym zimą i driftowałem
W trasie zaraz po kupnie auta wyszlo mi 8,6 chyba. W szybkiej trasie 140-180 11 litrow. Czyli mozna powiedziec ze jestem zadowolony 
ale zaznaczam, jezdze spokojnie i po centrum bardzo mało. do pracy mam 26 km i jade bocznymi drogami omijając całe centrum. no wiec moj nissanek pali teraz kolo 9,5. Zimą palił 10,5. Niedawno udało mi sie spalic ponizej 9,5
-
maciolo
to i ja sie pochwale spalaniem mojego saniacza:
Opole - Zakopane autostradą do Gliwic 180 km/h prawie czały czas potem przez śląsk
i wiochy 8,8 l gazu
z powrotem przy spokojnej jeździe 7,9 l
aha i wskazówka licznika pokazywała kolano mojej żony
195 km/h
ha ha to mój nowy rekord nysą
Opole - Zakopane autostradą do Gliwic 180 km/h prawie czały czas potem przez śląsk
i wiochy 8,8 l gazu
z powrotem przy spokojnej jeździe 7,9 l
aha i wskazówka licznika pokazywała kolano mojej żony
195 km/h
ha ha to mój nowy rekord nysą