Pamiętam, pamiętam. To jest to!Goran220V pisze: Co do naklejek to ja bym Ci Fila proponowal zaczerpnąć z tradycji i ponaklejac takie kolorowe kleksy jakie kiedys, pod koniec lat 80tych masowo naklejano na auta w naszym kraju.
Vinyle....
Moderator: Moderator
-
Goranowa
Mike, a w jakim kolorze bedziesz sobie robil tego gladiatora?
Mi on sie chyba najbardziej podoba.
[glow=green]________[/glow][glow=olive]________[/glow][glow=brown]________[/glow][glow=green]________[/glow][glow=olive]________[/glow][glow=brown]________[/glow]
Jeszcze lubie wariant typu "plonacy samochod"
Ale nie wszystkie opcje sa dobre i nie wiem jak by to nysach wyglalo.
[glow=green]________[/glow][glow=olive]________[/glow][glow=brown]________[/glow][glow=green]________[/glow][glow=olive]________[/glow][glow=brown]________[/glow]
Fila, Asi sie zapytaj jaki kolor i ona Ci najpewniej poradzi najlepszy wariat...
(To tak jak z krawatem, lepiej babe dopuscic do decyzji - my wiemy lepiej po prostu)
Poprzykladaj poza tym do auta kolorowe paski i obadaj z ktorym najlepiej wyglada.
Tak na sucho to zdaje mi sie, ze niezle bylyby srebrne, ale nie wiem czy uderzac w odcien ciemniejszy od lakieru, czy jasniejszy.
Moze byc ciekawy bialy, albo czarny, a moze jakas wisniowa wersja?
Mi on sie chyba najbardziej podoba.
Jeszcze lubie wariant typu "plonacy samochod"
Ale nie wszystkie opcje sa dobre i nie wiem jak by to nysach wyglalo.
Fila, Asi sie zapytaj jaki kolor i ona Ci najpewniej poradzi najlepszy wariat...
(To tak jak z krawatem, lepiej babe dopuscic do decyzji - my wiemy lepiej po prostu)
Poprzykladaj poza tym do auta kolorowe paski i obadaj z ktorym najlepiej wyglada.
Tak na sucho to zdaje mi sie, ze niezle bylyby srebrne, ale nie wiem czy uderzac w odcien ciemniejszy od lakieru, czy jasniejszy.
Moze byc ciekawy bialy, albo czarny, a moze jakas wisniowa wersja?
-
Goranowa
Mam jeszcze jedno fote z malunkiem samochodowym, i chociaz auto wieloosobowe to Wam tu wkleje, tym bardziej, ze np. Goran mowi na swoje cygaro: REKIN