Uszczelka pod głowicą się poddała i tak zaczęła się historia modów (awarii?) w moim aucie:P Pamiętny dzień.
p.s na rolkach na gumach 225/45/16 pokazało 223km/h przy 7203 obr./min.
ciekawe jak by sie to miało do obliczeń roballa...
Moderator: Moderator

mój arkusz pokazuje przy takich obrotach 213km/h (IV bieg), 222km/h przy 7500obrMKx pisze:s13 seria, świeżo po zakupie, powrót do domu---> licznikowe 239 km/h, dobry wiatr, trochę z górki.
Uszczelka pod głowicą się poddała i tak zaczęła się historia modów (awarii?) w moim aucie:P Pamiętny dzień.

hehealpntrb pisze:A ja mam filmik który pokazuje ile moja była nysa (obecnie Endrju nią lata) dała radę...sorki że taka jakość i obraz się przekręca - nagrywane słabym tel i do tego jedną ręką prowadziłem i w drogę musiałem jakoś trafiać przy tym...i zapomniałem okna zamknąć dlatego takie szumy
http://rapidshare.com/files/187362210/250.rar
rolkowanie odbywało się na V bieguroball pisze:mój arkusz pokazuje przy takich obrotach 213km/h (IV bieg), 222km/h przy 7500obrMKx pisze:s13 seria, świeżo po zakupie, powrót do domu---> licznikowe 239 km/h, dobry wiatr, trochę z górki.
niedokładności najprawdopodobniej wynikają z błędu obrotomierza - w końcu gość skaluje soft hamowni na oko ..