Witam wszystkich, po długim okresie odkładania na remont silnika chciałbym w końcu go zrobić. I tu nasuwa się moje pytanie: czy w Bydgoszcz (okolicach) możecie polecić kogoś kto przeprowadzi mi zakucie CA18DET? Chodzi mi o warsztat (osoba) którą na pewno możecie polecić, co zna się na temacie i nie jest jakimś tam mechanikiem co mi powie że w skodzie silnik jest podobny jak w nissanie i nie bedzie problemu zeby go zakuć.
Jeśli nie znacie takowych warsztatów to będę wdzięczny również za namiary gdzieś dalej np na pomorzu czy w wielkopolsce.
Zakucie CA18 Bydgoszcz
Moderator: Moderator
- rusek300zx
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Jesli mieszkasz w Bydgoszczy to mozesz podjechac do YAKUZY powinien ci to zrobic,jego warsztat miesci sie na ul. Strzeleckiej
no taki jest plan, ale to wszystko zalezy od $$$ige pisze:celujesz w 300km+ w ca?
Sorry, że się dołączam, ale jak ktoś zna kogoś od CA w wielkopolsce, najlepiej w Poznaniu to byłbym wdzięczny za informację. Brakuje na TK tematu o warsztatach w danym miejscu kraju ;/.
fuck, juz wiem co zapomnialem zrobic.... 
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
z poznania masz blisko do wrocławiabrrupsz pisze:Sorry, że się dołączam, ale jak ktoś zna kogoś od CA w wielkopolsce, najlepiej w Poznaniu to byłbym wdzięczny za informację. Brakuje na TK tematu o warsztatach w danym miejscu kraju ;/.
http://www.driftshop.pl/shop/index.php
w tej firmie zrobią ci wszystko

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!