Posiadam AEM ems z uego+ EBC ociągam sie ze strojeniem w nieskończoność gdyż jedyna osoba co chce to dotykać jest byrt. Jednak średnio mi sie widzi jeżdżenie 5km w 1 stronę za każdym razem gdy cos w aucie zacznie szwankować(nie oszukujmy się auto dłubane to wieczna skarbonka
Zdecydowałem sie wiec sprzedać mój prawie nie ruszony zestaw za jakieś 60% ceny zakupu i pójść na kompromis tj, wystroić auto na nistune.
I oto kilka moich pytań:
1. wiem że niby głupie ale na stronach nistune wszędzie tylko o kosiarkach pisza o v6 nie wspominają
2. Widzę że nistune nie odsługuje MAP więc kolejne ogranicznie, Maf Z32 z tego co czytałem kończy sie na 310KW( trochę mało gdy celuje +500)koniecznie trzeba uzywać
http://www.conceptzperformance.com/cart ... 73.230.206 czy po prostu można zrobić przepływke tylko na 1 stronę i ostawić komp by traktował wartość jako odczyt na 2 strony(tak jak to robi aem z uego gdzie jet do v6 tylko 1 sonda)
3. czy muszę kupować płytke+soft(czy posiadacie chłopaki w swoich warsztatach soft z licencja(w sumie popularny soft wiec wydaje mi się że powinniście,chyba że mam "...ze swoim wiertłem do dentysty chodzić "
4. jaki jest koszt strojenia NT(liczę że niższy niż AEM)Najlepiej Wrocław, Poznań
5. Musze kupić nowe sondy szerokopasmowe, jakie?? jaki koszt