przednie lampy s13 - tuning

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

to byla tylko przymiarka zeb yzobaczyc jak to wyglada czytac uwarzniej

nie obrazamy innych - mod
kashmere
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

z tych wszystkich mi sie bardzo podobaja lampy przedstawione przez turbo maniaca. z otwieranych lamp bardzo fajne ma bmw 8. usuwanie otwieranych lamp w s13 nie wchodzi w gre (moim zdaniem), jesli juz zmieniac to tylko w rx-7 to ladnie wyglada. a co do lamp do polowy otwartych w s13 to bylo juz o tym duzo na forum, i w v-opt.
off mode
macpl

dziubas to dzięki bogu bo juz myslalem ze bedzie tak zamonotowany :lol: :lol: jakas glebe byscie zarzucili bo stoja jakos wysoko... :)
kashmere waskie lampki sa bajka ale nadal jest problem ze nie nadaja się do użytku na drodze...eeehhhh.
kashmere
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

macpl pisze: waskie lampki sa bajka ale nadal jest problem ze nie nadaja się do użytku na drodze...eeehhhh.
zawsze mamy cos kosztem czegos, zycie to sztuka wyboru :(
off mode
misio

cziko napisz ile dałeś za te lampy i gdzie kupiłeś bo są naprawdę zarąbiste :D
Star

Wszystko jest w temacie... wystarczy poszukać i odwiedzić ebay.com...
cziko

kashmere pisze:
macpl pisze: waskie lampki sa bajka ale nadal jest problem ze nie nadaja się do użytku na drodze...eeehhhh.
zawsze mamy cos kosztem czegos, zycie to sztuka wyboru :(
troszke nieaktualne te foteczki teraz auto stoi nizej o 5cm ma 18calowe koła i zadnych spojlerów nie posiada
Awatar użytkownika
mellow
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

^ dobre ! ;D
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Tylko czy można mieć zapalone światła wtedy?? Bo on gasi. A sleepy wyłączone nie wygladają już tak fajnie.
I ten przycisk mają inaczej umieszczony :D
EMWU is dead
s14

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/89-94-NI ... dZViewItem

pajak a nie myslales o tych, cos a'la rx7 , mi sie podobaja ;)
Awatar użytkownika
Forest
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

z tego co pamietam to gdzies juz bylo cos o tych swiatlach i chyba nie maja homologacji to po pierwsze ( choc wsumie to zaden problem ... :P ).
a drugi problem to ze swieca po oczach jadacym z przeciwka ... nie maja ograniczenia poziomego tak jak zwykle swiatla

Pozdro
Awatar użytkownika
Adams
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Forest pisze:nie maja ograniczenia poziomego tak jak zwykle swiatla
hmmmm.... szkoda bo moglyby wygladac swietnie. widzialem kiedys jeszcze calkiem inne swiatla do s13nastki: szklane klosze idace rowno z maska i pod nimi projektory (w rx7 sie czasem podobne widuje). wygladaly nieziemsko! polecam kazdemu kto chce walczyc z seryjnymi w s13! (tylko skad je wziac :? )
pzdr!
'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

co do oslepiania to gdzies te swiatla jezdza i jakos jest doobrze wiec o co chodzi? chyba tylko o przepisy w tym naszym kraju :roll: a moze w stanach jest <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> prawo? ,a moze jakies inne oczy maja i ich nieoslepia?
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”