moja rolka napinacza strzasznie szumi i chciałem kupić nową (może ktoś ma) powiedzcie ile to kosztuje i gdzie można dostać i czy lepiej żeby była nowa czy może być używana
pozdro
Micz
rolka napinacza
Moderator: Moderator
olny nowo ! koszt ok 220 bez znizek za szt
Sa 2 napinająca i prowadząca najlepiej kumplet mienić po zniszkach jakies 300-320 zeta
Sa 2 napinająca i prowadząca najlepiej kumplet mienić po zniszkach jakies 300-320 zeta
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
[/scroll]
-
Micz
220zł?
no to chyba poszukam dobrych używek bo już lepsze to niż ta moja wymęczona rolka
wstawisz drut to jezdzij drutem ! Pekniety pasek = BARDZO BOLI
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
[/scroll]
To tak, jak byś szukał używanych klocków hamulcowych...Micz pisze:220zł?no to chyba poszukam dobrych używek bo już lepsze to niż ta moja wymęczona rolka
-
Micz
jasne, rozumie się że trzeba nowe tylko byłem w szoku że to takie drogie, anyway thnx 4 help ^^
-
ChEsTeR
Dewik ci co maja lancuchy nazekaja ze nie maja paska. Robia sie luzy sa problemy z napinaczem dzilajacym pod wplywem cisnienia oliwy, lancuchy o porzadnym przebiegu dzwonia, a ustawienie rozrzadu np w escorcie rs2000 to istna rzezba, i zanim to zacznie jezdzic znaczy sie napinacz sie napelni olejem nak napieprza ze myslalby kto ze tlok sie z glowa spotyka. Kolejna sprawa ile wazy łancuch a ile pasek rozrzadu. To tez jest masa ktora musi napedzic silnik.