aktualnie - o rejstracji RHD
Moderator: Moderator
do niemiec zawsze blizej na przeglad niz do uk...kamilp1908 pisze:Chyba żaden diagnosta w PL nie może wbić swojej pieczątki w Niemiecki dowód. Tam mają swój odpowiednik stacji okręgowych.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- kamilp1908
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Tego akurat nie podważam. Odpowiedziałem tylko na pytanie kolegi. W sumie masz Odinn racje, jak ktoś mieszka pod zachodnią granicą, to jest całkiem dobre wyjście żeby legalnie jeździć samochodem RHD.
Turbo zaczyna pompować, a tylne koła wariować 
Przy robieniu przegladu za granica dostajesz certyfikat i nikt ci nic w dowod nie musi wbijac. Bynajmniej tak robia w UK, robilem w UK przeglad auta na polskich blachach i dostalem certyfikat ze auto jest sprawne.
Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO
- roball
- Postojebca Nałogowy

Nero pisze:Przy robieniu przegladu za granica dostajesz certyfikat i nikt ci nic w dowod nie musi wbijac. Bynajmniej tak robia w UK, robilem w UK przeglad auta na polskich blachach i dostalem certyfikat ze auto jest sprawne.
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
roball pisze:Nero pisze:Przy robieniu przegladu za granica dostajesz certyfikat i nikt ci nic w dowod nie musi wbijac. Bynajmniej tak robia w UK, robilem w UK przeglad auta na polskich blachach i dostalem certyfikat ze auto jest sprawne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
???
- roball
- Postojebca Nałogowy

http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniejNero pisze:roball pisze:Nero pisze:Przy robieniu przegladu za granica dostajesz certyfikat i nikt ci nic w dowod nie musi wbijac. Bynajmniej tak robia w UK, robilem w UK przeglad auta na polskich blachach i dostalem certyfikat ze auto jest sprawne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
???
Dobra moglem inaczej sformulowac zdanie i slowo "bynajmniej" nadal pasowaloby do calosci kontekstu. Nie ma co sie spinac, chyba ze jestes Alfa i Omega to sorry.
P.S nie musisz wklejac mi slownika bo znam znaczenie tego slowa.
A i jeszcze jedno, nie przyczep sie ze nie uzywam polskich znakow, orpogramowanie na kompie mam angielskie to tak na marginesie.
Zakoncz to OT bo szkoda tematu.
P.S nie musisz wklejac mi slownika bo znam znaczenie tego slowa.
A i jeszcze jedno, nie przyczep sie ze nie uzywam polskich znakow, orpogramowanie na kompie mam angielskie to tak na marginesie.
Zakoncz to OT bo szkoda tematu.
Ostatnio zmieniony pn 28 lut, 2011 21:32 przez Nero, łącznie zmieniany 1 raz.
- roball
- Postojebca Nałogowy

Nie stresuj się - brak ogonków to normalka, dużo ludzi siedzi na niepolskim sprzęcie (i nie w Polsce).
Jak ktoś pisze prostym językiem i wali orty to mnie to nie bodzie, ale zamiana bynajmniej/przynajmniej działa jak pół litra na menela
Jak ktoś pisze prostym językiem i wali orty to mnie to nie bodzie, ale zamiana bynajmniej/przynajmniej działa jak pół litra na menela
Bardzo dobrze Cie rozumiem i wiem co masz na mysli i uwierz mi ze wiem jaka jest roznica pomiedzy bynajmniej a przynajmniej
Ale jak napisales nie stresujmy sie, w takim razie milego wieczoru zycze 
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.