Mechanik z Opola lub okolic potrzebny!!

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
krzaq4
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Witam wszystkich!

Pilnie szukam mechanika znającego się na 200sx'ach. Mieszkam w Opolu więc najlepiej żeby mechanik też był z mojej okolicy. Prawdopodobnie padły panewki (na 99%) i nie ma komu powierzyć autka do roboty.....

PLEASE HELP :)
Lui
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

604930993

może taki czerwony co jeszcze nieedawno robił zbędne przegazówki sycząc blow offem stojąc na światłach hehe
Awatar użytkownika
Raptor
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

widze że kolejna nyska w opolu - jako ze bywam tam co tydzień/dwa to może jak złoże swojego 200sx zorganizujemy jakiegoś spota ??
Awatar użytkownika
krzaq4
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

jestem za jak najbardziej. Jak już poskładam swojego :)
JoKeR
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

siemka podlaczam sie do tematu tylko ze ja szukam elektryka bo samochod zgasł i niechce odpalic. Lui ten mechnik co kiedys mi go pelecales na lajkonika jeszcze pracuje ?
Lui
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Jeśli chodzi o elektryka od nysek to mozesz sie zapytać o Fazę (hehe nie wiem jak on się naprawde nazywa) w serwisie nissana na głogowskiej (aktualnie mitsubishi), albo w firmie http://k-sport.eu/ ja nie mam do niego numeru tel. oni powinni mieć.

Spot fajna sprawa tylko że kuzyna s14 jest dość mocno rozgrzebane, wprawdzie dzisiaj z 500 metrów przejechał ale na ulice nie prędko wyjedzie :? , ja osobiście posiadam fiat'owski turbo wynalazek, jak skończe go składać to chętnie zmierzyłbym się z jakimś s13 :twisted: :P
Tomek89
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Tą czerwoną s13 widziałem w... Wrześniu :D .Ciekawi mnie jest s13 i s14 w opolu/wojewódzództwie opolskim.Wiem że s13 jest 1x niebieska na OGL blachach, słyszałem o czarnej na OKR, bordowy metalic OPR (moja) :twisted: , 2x czerwona na OK z tym że jedna ma diesela LD28, a druga to magazyn, obie od jednego typa czerwona i czarna na OP jedna na OP/OB czarna z altezza tail lights,jest(chyba) też 1x czerwona na OST i czerwona na OPO.Reasumując jest nas w brud :twisted: trzeba by się kiedyś ustawić i zaznaczyś swą obecność :mrgreen: dwuseciarze, let's unite us :twisted:
Lui
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

napewno jeszcze czarne s13 na blachach ONY (ale w opolu jezdzi) no i czerwone s14 na OPO 60S....

jest jeszcze bordowe s14 w strzelcach ale go nie widziałem i jeszcze s14 ale chyba 2.4 gdzieś w skorogoszczy(?)

jeszcze czarne s12 miałem okazję widzieć w opolu :)
Awatar użytkownika
ogon
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

no jest troche nysek w okolicy.spota by sie przydało jakiegos zrobic,zmierzyc itd.
Awatar użytkownika
krzaq4
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

jeśli to o moje czerwone chodzi to raczej we wrześniu go tutaj nie było ;) a moje poza tym jest na blachach SG :) Ale macie racje, trzeba sie koniecznie spiknąć i jakiś lokalny minoispot zorganizować. Sam jestem ciekaw jak moje s13 wypada z innymi :]
Awatar użytkownika
cypher47
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Odgrzewam kotleta, bo mam potrzebę i nie chcę tworzyć nowego tematu...

Mam do wymiany sprzęgło i poszukuję dobrego (nie koniecznie taniego) mechanika z woj. opolskiego. Jest tylko jedno "ale" - nie chcę zostawiać nikomu samochodu, tzn. przyjeżdżam rano, robimy wszystko i wracam od razu po robocie w ten sam dzień. Kompletne sprzęgło razem z łożyskiem już mam - tylko kwestia robocizny (czasu).

Proszę o wskazówki.
"You're under boost, the turbo is fully spooled, and life is good"

"Stereo stuff really isn't important. I like to hear the motor and the turbo wind up when I drive."
trabirider
Stały gość
Stały gość

cypher47 pisze:Odgrzewam kotleta, bo mam potrzebę i nie chcę tworzyć nowego tematu...

Mam do wymiany sprzęgło i poszukuję dobrego (nie koniecznie taniego) mechanika z woj. opolskiego. Jest tylko jedno "ale" - nie chcę zostawiać nikomu samochodu, tzn. przyjeżdżam rano, robimy wszystko i wracam od razu po robocie w ten sam dzień. Kompletne sprzęgło razem z łożyskiem już mam - tylko kwestia robocizny (czasu).

Proszę o wskazówki.
jak tam sie ma moja stara dama ?
co do pytania to wal na pw do tomek89 napewno ci kogos poradzi
Tomek89
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

trabirider pisze:
cypher47 pisze:Odgrzewam kotleta, bo mam potrzebę i nie chcę tworzyć nowego tematu...

Proszę o wskazówki.
jak tam sie ma moja stara dama ?
:mrgreen:

myśmy już to obgadywali na wszystkie sposoby :)
narazie robię wszystko sam, konkretów nie potrafię dać :P
Rice is nice
Obrazek
Awatar użytkownika
cypher47
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

trabirider pisze:jak tam sie ma moja stara dama ?
dobrze się ma :) sieje postrach w okolicy i uciera nosa cwaniaczkom :twisted:

mam parę rzeczy do wymiany/montażu, np. wspomniane sprzęgło (Exedy), zawias (sprężyny od Tomka89 i amorki KYB)... w pokoju czeka wskaźnik FuelPress (AG) i OilCatchTank by Scooter.... także w miejscu nie stoję 8)

czekam na dalsze podpowiedzi w sprawie opolskich mechaników

Pozdrawiam kolegów
"You're under boost, the turbo is fully spooled, and life is good"

"Stereo stuff really isn't important. I like to hear the motor and the turbo wind up when I drive."
Ali-En
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Numer który podawał Lui jest nadal aktualny, możesz zapytać. Ewentualnie podaję drugiego mechanika który nissany robi sporo lat: 886610580 Michał. Dzwoń, pytaj się.

PZDR
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”