Amorki 200SX S13 Gdzie zregenerować we wrocku?

Wachacze, klatki , rozpórki, armortyzatory, drązki, gumy itp.

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
jacoblack
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Witam turbokillerską brać! :D
Czy ktoś wie gdzie można zregenerować we wrocławiu oryginalne amorki bo poległy na wrocławskich drogach? Pytałem o nowe w JC ale mają je po ok. 700pln.-/szt. a to dla mnie na dzień dzisiejszy trochę za dużo :? bo moja Nyska ma jeszcze kilka innych potrzeb z którymi muszę dojść do ładu po poprzednim właścicielu :angered: . Pozdrawiam.
... będę jak wrócę :)
[you] pozdrawiam cię
kurczak
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

608738768-to telefon do evo-to gigant od elektroniki i zawieszenia.zregeneruje ci je i ustawi charakterystykę tak jak będziesz chciał-tylko nie wdawaj sie z nim w gatki na temat japońskich aut bo to golfiarz i vw the best-według niego oczywiście :-x powiedz że jesteś odemnie to powinieneś mieć taniej
Załączniki
pozdrawiam.kiedy jedziemy podriftować na niskich łąkach-zapraszam
pozdrawiam.kiedy jedziemy podriftować na niskich łąkach-zapraszam
nissan.jpg (2.6 KiB) Przejrzano 8294 razy
kurczak.drift !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
rysiul123
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ja kupowałem tutaj amorki na tył do S13.
power by DRiFT
Awatar użytkownika
jacoblack
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

kurczak pisze:608738768-to telefon do evo-to gigant od elektroniki i zawieszenia.zregeneruje ci je i ustawi charakterystykę tak jak będziesz chciał-tylko nie wdawaj sie z nim w gatki na temat japońskich aut bo to golfiarz i vw the best-według niego oczywiście :-x powiedz że jesteś odemnie to powinieneś mieć taniej
Dzięki kurczak. Aż mi się humor poprawił :D .Jutro do niego zadzwonię i dam znać co i jak.
Pozdro :wink:

[ Dodano: Nie Maj 27, 07 22:31 ]
rysiul123 pisze:Ja kupowałem tutaj amorki na tył do S13.
Dzięki za pomoc rysiul123 :D
Porównam sobie cenę kompletu z tym co mi zaproponował kurczak i na pewno coś wybiorę.
Pozdro i jeszcze raz dzięki :wink:
[you] pozdrawiam cię
Awatar użytkownika
driftking.pl
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

co z tym smiganiem na niskich łakach? bo jutro kończymy składać nyske to może warto by było ją przetestować :) na rakietową nie zdążyłem :(
:: 4skills.pl :: Profesjonalne szkolenia ::
Awatar użytkownika
Martinez
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

na niskich lakach sobie nie podriftujesz :roll: za wosko tam jest. chyba ze chcesz jedynke z recznym katowac :mrgreen:

w tygodniu jak tylko popada jedziemy na rakietowa bedzie dlugi trening na mokrym :D
Dzisiaj oponki to maks 5 minut wytrzymywaly

sorka za OT

Wracajac do tematu jakie sa koszty regeneracji i czy macie jakis przyklad jezdzacych amorkow po takich zabiegach ?
Awatar użytkownika
jacoblack
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Pierwsza wizyta w warsztacie zaliczona. Warsztat znajduje się we wrocławiu przy ul.Głównej 43 . Mechanik sprawdził stan amorków, wykonał parę pomiarów czy nie są za bardzo krzywe itd. Z tego co się wstępnie dowiedziałem jest możliwość wyboru stopnia twardości amortyzatorów oraz ich skoku. Cena za zregenerowanie amortyzatora zaczyna się od 200.-PLN za sztukę + 100.-PLN za ustawienie zbieżności po ich zamontowaniu. Czas wykonania usługi to 7 dni roboczych.
Więcej informacji podam po drugiej wizycie i odbiorze auta z warsztatu.
Jestem umówiony na regenerację dopiero :angered: za dwa tygodnie bo tak są chłopaki obłożeni robotą :wink: .
[you] pozdrawiam cię
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

jacoblack pisze: Z tego co się wstępnie dowiedziałem jest możliwość wyboru stopnia twardości amortyzatorów oraz ich skoku. Cena za zregenerowanie amortyzatora zaczyna się od 200.-PLN za sztukę
Więcej informacji podam po drugiej wizycie i odbiorze auta z warsztatu.
Jestem umówiony na regenerację dopiero :angered: za dwa tygodnie bo tak są chłopaki obłożeni robotą :wink: .
ciekawe jak skok amora regulują i czy istnieje możliwość podcięcia amortyzatora- zarówno obudowy jak i sztycy.
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
pitbull
Coś już wiem
Coś już wiem

Jak patrze na te ceny to nigdy bym nie zbudowal driftowoza . U nas u naszego pana od amorkow za komplet placimy jakies 350-400 pln za mega utwardzenie i skrocenie :)
Pajak odezwij sie na priv co chcesz zrobic to moze ci pomoge jak bedziesz chcial .
Ja mam springi jakies -6 -7 cm i mega twardo i nigdzie nie chacze i auto jest jak gokarcik :-)
Awatar użytkownika
jacoblack
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

pitbull pisze:Jak patrze na te ceny to nigdy bym nie zbudowal driftowoza . U nas u naszego pana od amorkow za komplet placimy jakies 350-400 pln za mega utwardzenie i skrocenie :)
Pajak odezwij sie na priv co chcesz zrobic to moze ci pomoge jak bedziesz chcial .
Ja mam springi jakies -6 -7 cm i mega twardo i nigdzie nie chacze i auto jest jak gokarcik :-)
Cena za kpl. tzn 4 sztuki czy 2 ?
[you] pozdrawiam cię
pitbull
Coś już wiem
Coś już wiem

kpl. to komplet 4szt.

razem ze sprezynami okolo 900-1000

Obrazek
kurczak
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

ciesze sie że mogłem pomóc.moje zawieszenie też się prosi ale nie mam czasu nawet posiedzieć na forum i pogadać.co do niskich łąk to ja latałem tam swoim s13 kolega"łysy" M3 Kacper Puszkiel też BMW i Mariusz Pelikański sierrą coswort-wszyscy latali bokami i wszystkim sie podobało.nawet Tomek Kuchar oglądał.a to że jest wąsko to fakt ale wielkośż aut światczy o tym że sie da.
Załączniki
2.JPG
kurczak.drift !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenie / Usztywnienie”