Filtr Przeciwpyłowy
Moderator: Moderator
może głupie pytanie ale czy w s13 był montowany filtr przciwpyłkowy jeśli tak to gdzie sie znajdował
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
pytałem bo mam takie same objawy jak włączę nawiew jak by był zatkany filtr przeciwpyłkowy
no to będę musiał szukać innej przyczyny
no to będę musiał szukać innej przyczyny
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
będe musiał zobaczyć
mam jeszcze jedno pytanie jak załanczam wentylator to słychać z pod maski jakby sie coś załanczało takie głośne "bzyttt" i coś cały czas tyka jak wyłącze wentylator przestaje
mam jeszcze jedno pytanie jak załanczam wentylator to słychać z pod maski jakby sie coś załanczało takie głośne "bzyttt" i coś cały czas tyka jak wyłącze wentylator przestaje
bomba? 
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- roball
- Postojebca Nałogowy

dawno temu, jak na osiedlach królowały pelikany i wigry 4
to się montowało do pojazdu kawałek plastiku żeby stukał o szprychy (talki lans u 7 latków panował)
czy to taki odgłos?
czy częstotliwość stuków rośnie na wyższych biegach dmuchawy?
jeżeli tak to nie masz źle - znaczy że coś ci utkwiło i blokuje przepływ powietrza
jeżeli nie to znaczy że coś się upieprzyło...
to się montowało do pojazdu kawałek plastiku żeby stukał o szprychy (talki lans u 7 latków panował)
czy to taki odgłos?
czy częstotliwość stuków rośnie na wyższych biegach dmuchawy?
jeżeli tak to nie masz źle - znaczy że coś ci utkwiło i blokuje przepływ powietrza
jeżeli nie to znaczy że coś się upieprzyło...
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...
Hehe mialem taka sama sytuacje. Odrazu rozebralem dmuchawe, a tam... zdechla mysz siedziala i lapki haczyly o wentylator

Ostatnio zmieniony śr 09 maja, 2007 12:58 przez subek, łącznie zmieniany 1 raz.
staryyy...
wrzuc fotki w normalnej rodzialce, w normalnej wadze bo mi sie nawet niechce czekac az to sie zaladuje...
wrzuc fotki w normalnej rodzialce, w normalnej wadze bo mi sie nawet niechce czekac az to sie zaladuje...
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM