Najlepiej przejdę od razu do rzeczy, jestem obecnie na 3 roku owego kierunku i dostałem dziś olśnienia, że mój temat jest totalnie do bani.
Brzmiał on "Szanse zawodowe absolwentów kierunków humanistycznych UKW na znalezienie pracy w zawodzie".
Po owym stwierdzeniu, że mój temat już zupełnie mi się nie podoba nastała pustka i niemoc twórcza, tak więc wszelkie sugestie jaki temat najlepiej związany z doradztwem personalnym mógł by być "moim" tematem mile widziane
Proszę o poważne potraktowanie tematu, biorąc pod uwagę, że cała moja koncepcja pracy poszła do kosza mam tydzień na znalezienie nowego i napisania koncepcji;)
Pomoc w wyborze tematu pracy licencjackiej
Moderator: Moderator
na pytanie "Szanse zawodowe absolwentów kierunków humanistycznych UKW na znalezienie pracy w zawodzie".
odp. Brak
Co najwyżej możesz im doradzić w którym okienku zarejestrować się jako bezrobotny.
Łukasz to jest forum motoryzacyjne.
odp. Brak
Co najwyżej możesz im doradzić w którym okienku zarejestrować się jako bezrobotny.
Łukasz to jest forum motoryzacyjne.
awaryjnosc silnikow w modelu nissan 200sx. fakt, czy mit?mielnik pisze:Zastanów się nad tym co Cie interesuje i o tym pisz
mozna by i doktorat zrobic, a pozniej habilitacja i profesura juz z gorki

[/center]