Ktory lepszy do manuala z CA ??
85W-140 czy 75W-90 ??
obydwa niby przeznaczone do skrzyni manualnej , ale zupelnie inne . Jeden niemal gesty jak smola , a drugi zadki jak woda .
Ktory wybrac ?? , a moze polecacie cos innego . Dodam ze mam zamiar wymienic caly , nie robic dolewek .
Pozdrawiam
jaki olej do skrzyni biegow ??
Moderator: Moderator
- artoor200sx
- Stary Wyjadacz

...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...
Ja lalem 75W-90 Valvoline durablend.
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
A ile oleju wchodzi do skrzyni sra? wie ktoś? Nie wiem ile kupić a serwisówkę gdzieś posiałem ;D
to lepiej sie w nia zaopatrzelozord pisze:Nie wiem ile kupić a serwisówkę gdzieś posiałem ;D
topics55/s13-s14-s15-skyline-vt17882.htm
oleju tyle co do skrzyni ca czyli 2.4l, ale sprawdz dokladadnie bo moge sie mylic.
edit: kolega powyzej byl szybszy
Ostatnio zmieniony pn 16 kwie, 2012 10:25 przez szaman, łącznie zmieniany 1 raz.
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
Jak nie chcesz eksperymentować to olej możesz kupić od bybs'a
sprzedaje MOTUL PA-90...
olej jak i cena: bdb+
masa ludzi na tym jeździ i chyba wszyscy chwalą
topics12/smotul-pa-90-vt21088.htm
olej jak i cena: bdb+
masa ludzi na tym jeździ i chyba wszyscy chwalą
topics12/smotul-pa-90-vt21088.htm